dissabte, 28 de maig del 2016

CULLERETA DE FORMATGE DE CABRA AMB CODONY I GERDS

Un aperitiu fàcil, ràpid i vistos!
Servit en una cullereta, va tenir molt d’èxit!
Anem al tema.

Ingredients:
-Rul·lo de cabra.
-Codony.
-Gerds.
Son fàcils, no? Jeje
Vaig aprofitar per estrenar un gadget que es per fer diferents formes i el codony va quedar com una flor.
Posem en una cullereta uns rodanxa de formatge de cabra. A sobre una flor de codony i per decorar, un gerd.

Us puc assegurar que van volar!

Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!

dimecres, 11 de maig del 2016

MELMELADA DE PERES A LA VAINILLA

Ja fa dies que la vaig fer però fins ahir no la vaig obrir per provar-la.
No hagués pensat mai que m’agrades tant la melmelada de peres!!!
L’únic inconvenient es que s’estén molt poc. Vull dir, amb 6 peres tant sols en surten dos pots…i es una pena, perquè es deliciosa..jeje.
Anem al tema.

Ingredients:
-6 peres conferencia.
-2 cullerades de sucre.
-300 ml. d’aigua.
-1 beina de vainilla.
-Pell de llimona.
-3 fulles de gelatina.
Pelem les peres i els hi traiem el cor. Les tallem a trossets. Les posem en un casso junt amb el sucre, l’aigua, una pela de llimona i la beina de vainilla partida per la meitat.
Deixem coure, a foc lent, uns 25 min.
Mentre posem la gelatina en remull amb aigua freda.
Passat el temps de cocció,triturem les peres i afegim la gelatina. Barregem be.
Omplim els pots amb la melmelada, encara calenta, els tapem i els deixem boca baix  unes 24 hores.
Si no ens agrada el gust de la vainilla també la podem fer substituint per canyella, tant el pols que en posaríem una cullerada com en branca.

Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!!