dissabte, 18 de juny de 2016

AMANIDA DE BACALLA AMB VINAGRETA D'OLIVADA

Us agrada el bacallà? A mi m’encanta!
Aquesta amanida es fàcil, fresqueta i molt completa. Ideal per un sopar a la fresca, que ja comença el calor i venen de gust els sopars al aire lliure.
Es una recepta que vam fer al curs de cuina d’estiu, al Casal.
Anem al tema.

Ingredients:
-4 patates mitjanes.
-300 grs. de bacallà remullat.
-2 cabdells.
-2 cebes tendres.
-2 kiwis.
-Tomàquets cirerol.
-50 grs. de nous pelades pelades.
-50 grs. d’olivada.
-Oli, vinagre, sal i pebre.
-Reducció de Mòdena, per decorar.
Emboliquem les patates amb paper film. Les punxem i las coem al micro, a màxima potencia, 6 minuts per cada costat. Reservem i deixem refredar.
Netejar els cabdells i escórrer be. Disposar en una safata les patates tallades a rodanxes. A sobre posem el bacallà esmicolat en forma de muntanya. Al voltant del bacallà posem els kiwis tallats també a rodanxes. Tallem els cabdells i els tomàquets a quarts i els disposem al voltant. Escampem per sobre les nous, lleugerament trencades.
Per fer la vinagreta posem 4 cullerades d’oli per 1 de vinagre. Sal i pebre i afegim la olivada. Remenem be per que emulsioni i s’integrin els ingredients.
Regar la amanida amb la vinagreta i decorem amb la reducció de Mòdena.

Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!