dimecres, 20 de juliol de 2016

MARXEM DE VACANCES !!!!

Amb moltíssimes ganes marxem uns dies de vacances.


Espero tornar amb les piles super carregades i poder dedicar una mica mes de temps al blog!
Els darrers mesos han estat plens de coses bones i d’altres no tant, però s’ha de ser positiu i tirar endavant!
Ens anirem veient per Instagram i Facebook fins que torni a obrir el blog.
Espero retrobar-vos a tots després de l’estiu!!!

BONES VACANCES A TOTHOM!!!


Caprofiti!!!!!

dijous, 7 de juliol de 2016

CHEESSE CAKE DE TONYINA I RABES

Seguin amb plats fresquets, que fa molta calor i no ve de gust posar-se a la cuina.
Podem tenir preparats tots els ingredients i muntar el plat una estona abans de començar a dinar.
Anem al tema.

 
Ingredients:
1 paquet de biscuits tucks. (en el meu cas, de la marca Schär)
250 grs. De formatge philadelphia.
8 o 10 raves.
1 llimona.
1 manac de cibolet.
100 grs de mantega.
150 grs. De tonyina en oli.
Sal, pebre.
Enciams variats.
Maionesa..
Reducció de mòdena.
 
Triturar les galetes i barrejar-les amb la mantega, tapissat la base d´uns cercles d´acer.
Barrejar el formatge amb el cibulet, uns quans raves ben picats, una mica de suc de llimona, sal i pebre
Esmicolar la tonyina, barrejar amb una mica de maionesa, fer una pasta.
Per emplatar disposar a sobre dels biscuits una capa de formatge, una capa de tonyina i una capa de formatge.
Tallar els raves a rodanxes ben fines, disposar a sobre fent una roda
Decorar amb l’enciam, les tiges de cibulet i uns filets de reducció de vinagre.
 
Espero que us agradi i......Caprofiti !!!!!