dimarts, 15 de maig del 2012

ENTREPÀ DE LLUÇ (FRED)


La veritat es que a casa, ens agraden els “bocatas” bastant normals...pero no per això menys bons.
Només hi ha una norma bàsica i fonamental. Com nosaltres en diem: que sigui “rebollez”. Que vol dir? Que estiguin ben farcits !! No ens agraden amb una gran varietat d’ingredients , si no que, no escatimem en l’ ingredient principal.
Elsfogonsdelabordeta i xocolatadesfeta en la Recepta  del 15 ens proposen fer un entrepà i el que avui he fet es un dels clàssics entre els clàssics, jo diría que de tota la família. Ja era un clàssic a casa els avis, i encara ho es a casa dels meus pares... i jo en menjo... i que  he fet als meus fills desde que eren petits...
Potser es convertirà  en la herència  de la família...jaja
No se si heu provat mai aquest entrepà, però  us puc assegurar que no hi ha cosa mes bona…
Anem al tema.



Ingredients:
-Un bon troç de pa (en aquest cas, un panet acabat de fet)
-Un tall de lluç fregit.
-Tomàquet.
-Oli.
-Sal.

El secret es que el lluç a d’estar fer del dia abans o del migdia per la nit.
Que ha d’estar fred i reposat, vaja...jeje

El pa ben sucat amb tomàquet, oli i sal i el peix esmicolat.

Com podeu veure no te cap misteri...però si el proveu de fer, aneu en comte, que enganxa...jaja !!!



Espero que us agradi i ..... Caprofiti !!!!

30 comentaris:

  1. Ostres i tant que l'he provat! amb el tallet de lluç fred i el pa sucat amb tomàquet.... és una delicia que espero que tothom tingui la oportunitat de provar, que s'apartin els bocates de calamares home!
    Petons ;)

    ResponElimina
  2. M'encanta!!! ja ho menjaba a casa dels meus pares i ara m'el faig jo. Normalment fem el lluç per sopar i pel matí l'entrepà... boníssim!!! A la resta de la meva família no els agrada així doncs el meu té tota la "rebollez".
    Petonets

    ResponElimina
  3. No havia vist mai res semblant! Molt original i molt sa! I millor que el bocata calamares, je je je...
    M'encanta això del rebollez! ;)

    ResponElimina
  4. Com m'agradava de petit quan menjava pa amb tomàquet i lluç fregit que havia sobrat del dia anterior...

    Però ni entrepà eh?. Llesca clàssica de pa i queixalada al pa, queixalada al lluç.

    I sempre quedaven els talls petits de la cua i la mateixa cua...

    ResponElimina
  5. Saps que alguna vegada de petita la meva mare ens n'havía preparat amb bacallà arrebossat que sobrava del día anterior??? Me l'imagino força semblant. Una delícia!!!
    Petonets

    ResponElimina
  6. Hola Gemma, guapa tu

    aixó esta mortal, m´en demano un ara mateix, es l´hora de berenar, humm
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  7. De petita odiava el lluç arrebossat (tonta de mi!!) i ma mare sempre me'l donava així, ara li tinc un carinyo! Què bo! Mon pare encara el demana de tant en tant!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  8. Boníssim!!! a casa la meva mare sempre en feia més perquè a la nit o l'endemà ens feia pa amb tomata i el lluç fred(o altre peix, jo encara ho faig!

    ResponElimina
  9. el lluç m'encanta pero amb entrepà mai m'ho hagúes imaginat i m'apassionaaa!!! una proposta bona bona i diferent de la típica tonyina en conserva!!;) petons

    ResponElimina
  10. M´encantan el entrepans de peix fregit.... Quina bona pinta!!! petons,

    ResponElimina
  11. Guau, un entrepà de peixet. Que bo! No l'he tastat mai el lluç així, però amb el que m'agrada aquest entrepà segur que triomfa! :)
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  12. Trobo que hi falta una cosa: Una copa de cava d'acompanyament! Que bo!
    Nani

    ResponElimina
  13. Aquest és el bocata del meu pare...li encanten els entrepans de peix fregit i cuinats el dia abans.

    ResponElimina
  14. Ja se que fare quan quedi lluç per casa!! A mi també m'agraden els entrepans ben farcits. Petons

    ResponElimina
  15. queda un bocado muy bueno el pescado frio me gusta y mas en verano
    bon entrepa
    peto

    ResponElimina
  16. Si no hages pa, no tindriem el plaer de menjar aquesta gran varietat d'entrepans.
    Petons

    ResponElimina
  17. Ja, ja....!!! M'encanta lo de "rebollez". Segur que adopto la paraula! Ostres, jo no he provat mai un bocata amb peix (llevat d'anxoves, seitons o calamars. I sí senyora! De vegades els bocates menys "sofis" són els més bons i autèntics! Petonets.

    ResponElimina
  18. Hola!!

    Aquest si que és un bon farciment!!! Per a mi inusual ja que crec que mai he menjat cap entrepà amb peix. Ho provaré!!

    Una abraçada

    ResponElimina
  19. Helena:
    Si que es mes bo que el de calamars...toti que a mi, el de calamars, també m'agrada...

    Maria:
    Apa que be, per tu sola...

    Gemma:
    Sa i bo..un d'aquets abans d'escalá i no et fará mal res...jeje

    Ricard:
    Si,si...també el menjavem amb llesques de pa amb tomàquet...

    ResponElimina
  20. Catieu:
    Ostres si, amb bacallá arrebossat també n'havia mentjat!!

    Susanna:
    Per berenar, per sopar o per esmorzar...a qualsevol hora!!!

    Sandra:
    El teu pare ja sap el que es fa,ja...

    Teresa:
    Quins records...

    ResponElimina
  21. Roser:
    Ni punt de comparació amb el de tonyina...

    Joaquina:
    A mi també m'encanten.

    Marina:
    Prova'l i veurás que bó.

    Nani:
    Ostres...quina bona pensada!!!

    ResponElimina
  22. Cristina:
    Es que el teu pare ja sap el que es fa...

    Pili:
    Si,si...ben farcits...

    Miquel:
    Es bo al estiu i a l'hivern...

    Isabel:
    Es que no podriem viure sense pa..jeje

    Montse:
    Ja pots adoptar la paraula...jeje. Lo sencill al poder!!!

    ResponElimina
  23. A casa els entrepans també han de ser rebollez!!!! Vaig llegir fa temps algú altre que també adorava aquest entrepà i encara no l'he fet, com pot ser?
    petonets

    ResponElimina
  24. mmmm... quin record!! La meva àvia també me'l feia quan era petita... i és una delicia!!! Val la pena tastar-ho!!! :D

    ResponElimina
  25. Alba:
    Si,si...rebollez,jaja. L'has de provar!!!

    Macedonia...:
    A casa, a pasat de pares a fills,casi com una tradició...jeje

    ResponElimina
  26. Doncs jo no n'he menjat mai, m'has picat la curiositat, el provaré.

    ResponElimina
  27. Quan faig lluç sempre procuro que en quedi un tallet per menjar-nos-el fred amb pa amb tomàquet, aquest entrepà es una delícia.
    A casa el pares ja es feia i jo segueixo.
    Petons

    ResponElimina
  28. Quin entrepà més bo! L'haurem de provar ara que ens han arribat els tomàquets de de pera de l'Empordà que fan una pinta excepcional!

    Gemma, necessitem posar-nos en contacte amb tu, que ens podríes enviar un correu a bloc@esfruita.com ?

    Gràcies,
    ESfruita.

    ResponElimina
  29. ¡Qué gracia! Esta noche pensaba cenar de esta forma con un poco de salmón que sobró. El tuyo se ve genial. Un besote de Oli de ENTREBARRANCOS

    ResponElimina
  30. cristina:
    Dons ja m'ho sabras dir...

    Donibaneko:
    segur que si que es mes sa...jeje

    Sion:
    Es que el que no fesin el avis....

    Oli:Con cualquier pescado queda bien...

    ResponElimina