dilluns, 28 de maig del 2012

OUS FARCITS


Avui es 28 i toca publicar una recepta per el Memòries d’una cuinera.
Aquest mes ens proposaven ous farcits.
A casa en fem a sovint, sobretot quan fem celebracions familiars. I això es el que va passar ahir. Varem celebrar l’aniversari del meu pare.
Un dels plats va ser aquest ple d’ous farcits de tonyina amb maionesa.
Si, ja ho se, son els clàssics de sempre però a casa son els que agraden mes.
El plat os estan servits  era de la meva àvia i va molt bé per servir els ous.
De fet, tot el centre del plat era ple d’olives....però varen volar abans de fer la foto...jaja.
Us deixo una foto del pastís, que va quedar boníssim !!!
Anem al tema.


Ingredients:
-6 ous.
-1 llauna de tonyina.
-3 cull. grans de maionesa.
-Olives i pebrot vermell, per decorar.

Bullir els ous durant 12 min. Contem a partir que comença a bullir l’aigua.
Els deixem refredar. Obrim el ous per la meitat i reservem els rovells.
En el got del minipimer posem la tonyina , la maionesa I un parell de rovells d’ou.
Triturar tot fins que agafi consistència.
Posar la barreja en una mànega pastissera i farcir els ous.
Decorar uns ous amb una mica de pebrot vermell i els altres amb mitja oliva.
Ratllem una mica de rovell d’ou i també el posem per sobre dels ous i...llestos!!!
Es un plat que podem deixar preparat per el mati, però sobretot, a la nevera, ja que porten maionesa !



Bonissim...!!!!


Espero que us agradi i..... Caprofiti !!!!

18 comentaris:

  1. nyaaaaaaam!! els ous clàssic són els millors!!! no se qui se'ls devia inventar, però va ser tot un geni! petons

    ResponElimina
  2. Quin festival d'ous! Encara que siguin clàssics, a mi també m'agraden molt els de tonyina, entren molt bé, freds. Felicitats pel teu pare! Un pastís fantàstic pel Pepe, s'ha de dir! Petonet

    ResponElimina
  3. Els clàssics no passaran mai de moda!
    I la presentació amb l'oliva i el pebrot queda maquíssima.

    ResponElimina
  4. Consumeixo molts pocs ous... De petit em deien que em feien mal i ja com a consquència no he agafat mai l'habit..

    Quan tenia sogra (i no es pas que hagi traspassat, pobre dona), sempre que posava ous, li deia per escandalitzar-la.. "pensi que em fan mal els ous". I la dona feia com si no ho captava... :)).

    Però si em posen ous, els menjo ben a gust... I aquests em recorden uns que feia la meva mare que m'agradaven força, tot i la por de que em fessin mal... :)

    Petons,

    ResponElimina
  5. Clàsics o no, boníssims! els faig molt sovint per l'aperitiu i tot ho agraexin!! M'agrada molt el plat! amb la forma dels ous!

    ResponElimina
  6. Per mi també els clàssics!! Són els millors. ;)
    Petons!

    ResponElimina
  7. es que si es bueno se combierte en clasico y asi son estos huevos buenisismos y el pastel tremendo tambien
    peto

    ResponElimina
  8. Ara publicaré el meu, jo ja els tenia publicats aquest clàssics, que per a mi son els millors.
    Al estiu sobre tot venen molt de gust.
    Fantàstic jejeje...felicita al menjador d'olives....

    ResponElimina
  9. Deixa't de manies, les clàssiques al poder!!! Quin tiberi, no?? M´encanta tot, el ous i el pastís,llàstima que no hi pugui ficar cullerada...

    ResponElimina
  10. uns ous clássics guarnits amb molt de gust! moltíssimes gràcies Gemma per participar. Petonets

    ResponElimina
  11. Els clàssics però bonissimsssss............i aquests pastis te molt bona pinta:
    Petons

    ResponElimina
  12. Qué plato de huevos rellenos más estupendos.
    Dan ganas de coger un par de ellos.
    Besos

    ResponElimina
  13. Una presentació molt maca per un plat de sempre amb èxit assegurat, ara mateix n’agafaria un parell
    Petons

    ResponElimina
  14. Ohhh!!! Quina presentació més xula!!! Amb el teu permís me la penso copiar per aquest estiu al meu sopar bufet de cada any. Genials!!!
    Petonets

    ResponElimina
  15. Felicitats al teu pare!
    Quin plat tan xulo que tenia la teva àvia.
    Una recepta d'aquelles que agrada a tothom!
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  16. Moltissimes gràcies a tots per els vostres comentaris...

    ResponElimina