Ja ha passat un any i tornem
a tenir la Castanyada aqui!!!
I una altre vegada a fer
panellets!!!!
Avui no us deixo la recepta
perquè la teniu aquí. Només he afegit els de codony, ja que l'any passat em
vaig oblidar...
Però ja hi ha qui s'ha encarregat
de recordar-me ...aquest any no t'oblidis dels de codony!!!! Com podrás veure, mama, ja els tens a punt!!.
La veritat, n'he provat un
dels de taronja amb xocolata, (un que va quedar petitet...eh!) i està boníssim!!!
I pensar que a mi no
m'agradaven i des de que els faig jo, que en menjo cada any !!!
Aquesta vegada no hi ha
ingredients ja que els de codony es fan fent un rul·lo de massapà, l'obrim una
mica per el mig i afegim el codony . Tanquem el rul.lo i el tallem a porcions.
Jo els he enfarinat amb sucre i al forn.
Tenen una pinta boníssima,no?
Bona castanyada a tothom!!!
I bon Halloween a la family de N.Y. Tot i que amb huracans i tormentes, aquest any ho teniu una mica complicat...sempre us quedará fer panellets...
Nosaltres marxem al País Basc...Un altre
smartbox de l'aniversari !!! Ja en queden menys...snif,snif...
Espero que us agradi
i.....Caprofiti !!!!!
Irresistibles, Gemma! Ens haurem de controlar perquè són tan bons que costa parar!! Bona castanyada!!
ResponEliminaUna bona castanyada a tothom! I com bé dius a esperar que NY puguin tenir una mica de traquil·litat.
ResponEliminaNani
Ostres!!! aquests panellets són molt professionals!!!! t'han quedat molt i molt bé.
ResponEliminaSalutacions, Sandra.
Dons si, tenen una pinta boníssima!!
ResponEliminaBona castanyada i bon viatge!!
ptns!!
pero quina pinta!! de pastisseria total!! bona castanyada guapa i dsfruta dels teus regals! jeje petons
ResponEliminaA mi també em passa, no m'agradaven i ara que els faig jo no pararia! Els de codonyat són un clàssic dona, no podien fallar!
ResponEliminaJo tampoc en menjava mai, però després de l'esforç ara m'agraden i tot! T'han quedat magnífics, fem intercanvi? ;)
ResponEliminaque vagi bé per Euskadi!
Petonets
Sandra
Quin goig! Esta la blogosfera plena de panellets que bonic que queda, a tu et queden fantàstics! petons
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminaUns panellets molt macos i segur que se suoer hummm
Bona festa i bona castnyada
mil petonets Susanna
Doncs sí, una pinta estupenda!!! Bona castanyada!!
ResponEliminaA casa els de pinyons son el que faig amb més quantitat, però els de codony no poden faltar tampoc.
ResponEliminaAprofita bé aquests díes.
Petons.
Quin goig que fa aquesta safata !! ......Bona estada al Pais Basc.
ResponEliminaPetons
Que preciosidad de bandeja, de ricos panellets, y este nuevo de membrillo me ha encantado, tu mami ha hecho muy bien en recordartelo jeje. Un besazo amiga
ResponEliminaAquest any, he fet panellets, però no he tingut coneixement i a sigut un festival.
ResponEliminaT'han quedat maquissims.
Felicitats
i tant que tenen una pinta boníssima¡¡
ResponEliminapeto
T' han quedat preciosos, espoero que hagis passat una bona castanyada.
ResponEliminaUna altra lliçó culinària de les teves...Espero que hagis gaudit del pont.
ResponEliminaGràcies a tots per els comentaris...realment estaven ben bons!!!
ResponEliminaSaps que dec ser l'únic que no ha tastat panellets... Ni un..!!
ResponEliminapetons...!!