Aquets caramels els varem
menjar aquest estiu, a la festa d'uns amics.
I pensant ja amb els
aperitius de Nadal, hem d'anar agafant idees,no?
Si, ja se que falta un temps,
però crec que no soc la única que ja està pensant en els àpats d'aquells
dies,no???
Dons aquest es un d'aquells
aperitius que agrada a tothom i que es pot tenir el farciment preparat del dia
abans i, com veureu, es fa al forn en un tres i no res...
Anem al tema.
Ingredients:
No us posaré les quantitats
perquè depèn dels que en volgueu fer.
-Pasta brik o pasta filo
-Botifarrons d'arròs.
-Pomes.
-Ceba.
-Nata lìquida.
Piquem la ceba i la estofem en
un cassó. Pelem el botifarró i el tallem a trossets petits i l'afegim a la
ceba. Donem unes voltes i afegim la poma també tallada a quadrets petits.
Cuinar durant uns minuts i
reservar.
Agafar les làmines de pasta
brik i fer quadrats. Millor fer-ho de doble capa.
Posar una mica de farcit i
tancar el paquet fent la forma dels caramels.
Posar en una safata de forn,
Pintar els caramels amb una mica de nata líquida i posar al forn. A 180º uns minuts.
Sempre mirant que agafin color però no
es cremin.
Estan molt bons recent fets,
però freds, també ho estan...
Espero que us agradi
i.....Caprofiti !!!!!
Bona proposta per un aperitiu!! un petit suggeriment, prova-ho algun cop amb melmelada de pera o de pera i poma i no hi possis la poma!
ResponEliminaHummmmmmmmm....que bons ...MOltes gracies per anar aportant idees. La veritat es que hi serem en quatre dies i va bé tenir els menus ja pensats.
ResponEliminapetons
La veritat és que no ets la única que hi pensa no... i la combinació botifarra negra amb poma és de 10, així que aquest toc cruixent hi queda perfecte!!
ResponEliminaEls fruits saborosos:
ResponEliminaJa ho havia pensat de fer amb melmelada...
Gràcies per el sugeriment...
Quima:
Aquest es el problema...anar pensant els menus....
Helena:
Es precisament el toc cruixent el que el fa diferent...
que chulada de carmels
ResponEliminauna bona idea a pendents va¡¡
ResponEliminabona setmana
peto
Això ha d'estar boníssim i el toc cruixen...mmmmm!!! M'encanta!
ResponEliminaQuin farciment més bo! No m´estranya que recordis els àpats d´estiu.
ResponEliminaFantàstic, Gemma, m'ho apunto! El botifarró amb poma sempre combina molt bé, i els farcellets fan festa!!!
ResponEliminaAquests caramelets són la bomba... i no, no ets l'única que pensa en els àpats de Nadal! jajaja
ResponEliminaPetonets
Sandra
Este relleno siempre es un acierto!! Bss
ResponEliminaEl cap ja ens funciona a tota pastilla pensant en el Nadal. Aquesta proposta és ben bona Gemma,
ResponEliminaNani
uns caramels ben diferents!!!! bona idea per Nadal! petonets
ResponEliminaTambé ens ho apuntem com a idea per als aperitius Nadalencs!
ResponEliminaAquesta combinació ha d'estar molt bona!
ptns!!
sisi, ideal pel nadal! un aperitiu fantastic! petons
ResponEliminaAquesta presentació és ben original!! Molt bona idea!!
ResponEliminaUn aperitiu molt bo i molt pràctic de fer, a més queda una presentació ben maca.
ResponEliminaUns caramels que no poden faltar aquests festes de nadal.. que fàcils i bons, i cruixents... m´encanta. Petons,
ResponEliminaUn aperitiu perfecte per les festes que s'aproximen molt depressa.
ResponEliminaLa poma i els botifarrons negres fan molt bona parella.
Petons.
Que bons tenen que hasta,pasat per meu blog tinc un premit per tu
ResponEliminalaser treatment rosacea New Cumberlnd
ResponEliminaHere is my weblog; rosacea specialist Ingalls