Quan t’escriuen gent que coneixes i et comenten que han fet una recepta teva,o que els hi agrada el teu blog o et “renyen” perquè fa dies que no publiques, es el que t’anima a seguir encara que sigui a poc a poc.
Jo volia tenir un receptari virtual, sense mes pretensions, i ara que el meu fill viu fora, se que en algun moment, li fa servei. I per mi això ja val tot l’esforç que ha vegades m’ha costat poder seguir.
Com ha estat un mes de diferents celebracions i ja he fet prous pastissos, he
preferit fer unes
postres fresques i saludables.
Aquest tàrtar de
fruita es una manera d’aprofitar fruita que esta molt al punt de
madurar.
Anem al tema.Ingredients:
-Maduixes.
-Kiwis.
-Plàtans.
-Poma.
-Suc de taronja.
-Vinagre de xerès
-Melmelada de maduixes.
Tallem tota la fruita a taquets petits i deixem macerar amb un xorret de vinagre de xerès. Afegim el suc de taronja. Remenem una mica.
Escalfem la melmelada de maduixa i la colem, Reservem.
Per emplatar, posem un arc metàl·lic en un plat. L’omplim amb el tàrtar de fruita i traiem l’arc, amb molt de conte. L’acompanyem de la salsa de maduixa.
Espero que us agradi
i…..Caprofiti !!!!
Veig que cuides el teu fill!! Així aprendrà receptes sanes, també! és clar que sí!
ResponEliminabonissim
ResponEliminaM'encanta! i Felicitats pels 4 anys.
ResponEliminaolee tuu!! felicitats pels 4 anys i per la pintasa que té aquest postre! sembla mentida que tot sigui fruita, que bonic!! jo també vaig començar un receptari i mira ara, no paro!! jeej petons
ResponEliminaGemma felicitats per aquest 4 anys.
ResponEliminaQue ràpid passa el temps.
Un postre molt sa per celebrar-ho.
Una abraçada
Gemma felicitats per els 4 anys i que en siguin molts més. Doncs en el teu fill el receptari li anirà d’allò més bé, i a nosaltres també que gaudirem de les teves receptes
ResponEliminaUna abraçada
Gemma felicidades por estos 4 años y a seguir disfrutando del blog y de la cocina.Buen tartar naturalmente bueno¡
ResponEliminapeto
ResponEliminaGemma; Feliços quatre anys de blog i amb aquest tartar de fruites l'hi queda molt i molt adient.
Felicitats Gemma¡¡
ResponEliminaGemma; Com a participant que ets del repta de la Mercé; Destapant Cassoles -del blog al plat- en el meu blog trobaràs una P.D. a veure que et sembla, si és que si passeu-ho en els altres blogs que creguis que ho volguin fer.
Salutacions un altre cop Gemma¡¡¡ :O) :O)
Gracies a tots per les felicitacions!
ResponEliminaGracies a tots per les felicitacions!
ResponEliminaGracies a tots per les felicitacions!
ResponEliminaGemma.....amb una mica de retard....felicitats pels 4 anys! I que siguin molts més!!! Unes postres ideals per la celebració!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga