dilluns, 13 d’abril del 2015

TÀRTAR DE FRUITA

Caprofiti esta d’aniversari. El blog fa 4 anys!

Quan t’escriuen gent que coneixes i et comenten que han fet una recepta teva,o que els hi agrada el teu blog o et “renyen” perquè fa dies que no publiques, es el que t’anima a seguir encara que sigui a poc a poc.
Jo volia tenir un receptari virtual, sense mes pretensions, i ara que el meu fill viu fora, se que en algun moment, li fa servei. I per mi això ja val tot l’esforç que ha vegades m’ha costat poder seguir.
Com ha estat un mes de diferents celebracions i ja he fet prous pastissos, he
preferit fer unes postres fresques i saludables.
Aquest tàrtar de fruita es una manera d’aprofitar fruita que esta molt al punt de
madurar.
Anem al tema.

Ingredients:
-Maduixes.
-Kiwis.
-Plàtans.
-Poma.
-Suc de taronja.
-Vinagre de xerès
-Melmelada de maduixes.
Tallem tota la fruita a taquets petits i deixem macerar amb un xorret de vinagre de xerès. Afegim el suc de taronja. Remenem una mica.
Escalfem la melmelada de maduixa i la colem, Reservem.
Per emplatar, posem un arc metàl·lic en un plat. L’omplim amb el tàrtar de fruita i traiem l’arc, amb molt de conte. L’acompanyem de la salsa de maduixa.

 

Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!

13 comentaris:

  1. Veig que cuides el teu fill!! Així aprendrà receptes sanes, també! és clar que sí!

    ResponElimina
  2. olee tuu!! felicitats pels 4 anys i per la pintasa que té aquest postre! sembla mentida que tot sigui fruita, que bonic!! jo també vaig començar un receptari i mira ara, no paro!! jeej petons

    ResponElimina
  3. Gemma felicitats per aquest 4 anys.
    Que ràpid passa el temps.
    Un postre molt sa per celebrar-ho.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Gemma felicitats per els 4 anys i que en siguin molts més. Doncs en el teu fill el receptari li anirà d’allò més bé, i a nosaltres també que gaudirem de les teves receptes
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Gemma felicidades por estos 4 años y a seguir disfrutando del blog y de la cocina.Buen tartar naturalmente bueno¡
    peto

    ResponElimina

  6. Gemma; Feliços quatre anys de blog i amb aquest tartar de fruites l'hi queda molt i molt adient.
    Felicitats Gemma¡¡

    ResponElimina

  7. Gemma; Com a participant que ets del repta de la Mercé; Destapant Cassoles -del blog al plat- en el meu blog trobaràs una P.D. a veure que et sembla, si és que si passeu-ho en els altres blogs que creguis que ho volguin fer.
    Salutacions un altre cop Gemma¡¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  8. Gracies a tots per les felicitacions!

    ResponElimina
  9. Gracies a tots per les felicitacions!

    ResponElimina
  10. Gracies a tots per les felicitacions!

    ResponElimina
  11. Gemma.....amb una mica de retard....felicitats pels 4 anys! I que siguin molts més!!! Unes postres ideals per la celebració!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina