Dia 20.
Això vol dir repte del Blog al Plat.
I aquesta
vegada del blog de la Sión, Fem un most.La Sión i en Miquel son una parella encantadora amb la que he coincidit mes d’una vegada. I del seu bloc n’he tret unes quantes, de receptes. Crec que son receptes fàcils i senzilles d’entendre. La que he triat la he fet mes d’una vegada, ja que al meu marit li agraden molt les mongetes de Santa Pau.
La versió de la Sión es amb bacó, però aquesta vegada la he fet amb taquets de pernil, ja que es el que tenia. I també ha quedat molt bona.
Anem al tema.
Ingredients:
No posaré quantitats perquè depèn de per quants vulgueu fer la truita.
-Mongetes de Santa Pau
-Taquets de pernil serrano.
-Ous.
-Oli , sal
En una paella amb unes gotes d’oli saltegem el pernil, dos minuts. Afegim les mongetes, que ja estaran cuinades, i li donem dues voltes.
En un bol batre els ous i afegir les mongetes amb el pernil. Farem la truita com si fos
de patata.
Ja veieu
que fàcil de fer i que bona que queda!Si voleu veure la de la Sión, aquí la trobareu.
Espero que
us agradi i…..Caprofiti !!!!!
Boníssima!!!!
ResponEliminaPetonets
Si que esta bonissima!
EliminaSi que esta bonissima!
EliminaQuin profit de truita! jo em pensava que de Santa Pau eren només els fesols, però tant se val...Segur que el teu marit encantat.
ResponEliminaPotser si que s'en diuen fesols...pero es igual de bona Cristina!!
EliminaPotser si que s'en diuen fesols...pero es igual de bona Cristina!!
EliminaAmb bacó o amb pernil...aquesta truita de fesolets de Santa Pau és boníssima!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Si, si Glòria....Amb bacó tambe esta bonissima!
EliminaSi, si Glòria....Amb bacó tambe esta bonissima!
EliminaAquesta truita ha de ser molt bona! M'agraden molt els dos ingredients per separat així que junts.....ja et pots imaginar!
ResponEliminaPetons,
Olga
Olga, si t'agraden els dos ingredients,ęxit assegurat!!
EliminaOlga, si t'agraden els dos ingredients,ęxit assegurat!!
EliminaTruita amb mongetes de Sta, Pau, tot un luxe.
ResponEliminaGråcies Lolines
EliminaGråcies Lolines
EliminaRecepta 100% representativa del blog Fem un mos. Molt ben triada!
ResponEliminaUna truita deliciosa!
Gracies Gemma...jo també crec que representa be el blog de la Sión!
EliminaGracies Gemma...jo també crec que representa be el blog de la Sión!
Eliminaole!! jo vaig descobrir els fesols de santa pau fa una setmana, i aquesta versió amb truita m'agrada molt, un encert! petons
ResponEliminaDons un bon descobriment, Roser!
EliminaDons un bon descobriment, Roser!
Elimina
ResponEliminaGracies pel temps dedicat a navegar entre les meves receptes i per les paraules sobre las propostes del blog.
Una fantàstica truita.
Gracies GEMMA
Un auténtic plaer Sión...i ho faig a sovint!
EliminaI encantada de compartir amistat amb vosaltres!
Un auténtic plaer Sión...i ho faig a sovint!
EliminaI encantada de compartir amistat amb vosaltres!
Com no ha de quedar bona, amb els ingredients que porta!!! boníssima! petons
ResponEliminaSi que queda bona, si, Teresa
EliminaSi que queda bona, si, Teresa
EliminaQuina truita més lluïda!, senzilla i de qualitat, com tot el que fa la Sión. Merci Gemma!
ResponEliminaGråcies Mercę! No podia faltar a la teva convocatoria!
Elimina
ResponEliminaGemma; Una truita sempre és un "salvasopars" sigui del que sigui, si a sobre l'hi posem aquestes monguetes de Santa Pau i el pernil, de ben segur que es converteix en un sopar espectacular¡¡
Salutacions Gemma¡¡ :O)
I tant Josep. No hi ha millor "salvasopars" que una truita!!
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
Elimina