No hagués pensat mai que m’agrades tant la melmelada de peres!!!
L’únic inconvenient es que s’estén molt poc. Vull dir, amb 6 peres tant sols en surten dos pots…i es una pena, perquè es deliciosa..jeje.
Anem al tema.
Ingredients:
-6 peres conferencia.
-2 cullerades de sucre.
-300 ml. d’aigua.
-1 beina de vainilla.
-Pell de llimona.
-3 fulles de gelatina.
Pelem les peres i els hi traiem el cor. Les tallem a trossets. Les posem en un casso junt amb el sucre, l’aigua, una pela de llimona i la beina de vainilla partida per la meitat.
Deixem coure, a foc lent, uns 25 min.
Mentre posem la gelatina en remull amb aigua freda.
Passat el temps de cocció,triturem les peres i afegim la gelatina. Barregem be.
Omplim els pots amb la melmelada, encara calenta, els tapem i els deixem boca baix unes 24 hores.
Si no ens agrada el gust de la vainilla també la podem fer substituint per canyella, tant el pols que en posaríem una cullerada com en branca.
Espero
que us agradi i…..Caprofiti !!!!!
D'aquesta tampoc n'e fet! se'm gira feina!!petons
ResponElimina
ResponEliminaGemma; Les peres són molt bones per fer-hi molts plats a la cuina. La melmelada és un d'aquells ingredients, que podem acompanyar no tant sols amb torradetes per esmorzar, sinó també per acompanyar altres plats de carn, peix...
Salutacions Gemma¡¡ :O)
Las mermeladas caseras son siempre muy buenas y el toque de la vainilla es genial¡
ResponEliminaBss
Jo no canviaría la vainilla per canyella, encara que segur que està bona aquesta melmelada de ambdues maneres.
ResponEliminaPetons.
MMmmmmm....la vainilla li dóna un toc molt especial a la melmelada de pera! A mi m'agrada molt!
ResponEliminapetonets,
Olga
Teresa:
ResponEliminaDons si que tens feina, si....jeje
Josep:
ResponEliminaPrecisament aquesta melmelada la vaig fer servir per acompanyar un plat de carn...
Miquel:
ResponEliminaCrec que costa molt poc de fer i son genials!!
Anna:
ResponEliminaA mi tambe m'agrada mes amb el gust de la vainilla...
Olga:
ResponEliminaRealment m'ha sorpres el sabor d'aquesta melmelada!!
Molt bona recepta Gemma, fàcil i bona. Petons.
ResponEliminaSón molt bones les melmelades fetes a casa. A més podem jugar amb les espècies i sempre tenen aquell puntent que les fa especials i diferents.
ResponEliminaPtnts
Glòria
Aquesta no la he fet!!
ResponEliminaSerà la meva propera melmelada.
Petons
Mjose:
ResponEliminaGràcies guapa. Si que es molt fàcil!!
M. Glòria:
ResponEliminaPer això m'agrada fer-ne a casa. Li pots donar el teu toc personal.
Isabel:
ResponEliminaDons ja tens feina,guapa!!