tag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post8077659897675929124..comments2023-11-02T13:38:57.120+01:00Comments on Caprofiti: PASTA FROLAGEMMAhttp://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-33993449731494487812011-10-17T16:14:48.316+02:002011-10-17T16:14:48.316+02:00Montse:
Avui la provarem a clase de cuina, a veure...Montse:<br />Avui la provarem a clase de cuina, a veure que tal...<br /><br />Marimi:<br />No te preocupes que igualmente vamos siguiendo tu blog.<br /><br />Teresa:<br />Si que es veritat que tambe es pot fer amb codonyat.<br /><br />Elena:<br />Te llamo y hablamos.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-6809506974851910292011-10-17T14:54:06.708+02:002011-10-17T14:54:06.708+02:00hola Gemma, me encanta esta tarta, es de las pocas...hola Gemma, me encanta esta tarta, es de las pocas que tomo, soy poco de dulces pero esta si, esta me la reservo.<br />Este sábado estaré en Girona y no se si será posible que nos veamos, me encantaría conoceros a unos cuantos blogueros catalanes con los que hablo.<br />te dejo mi movil 666 398 798 y me dices como lo ves, y si te va bien o no, sería estupendo juntarnos unos pocos y conocernos!!!<CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGAhttps://www.blogger.com/profile/03227322737118625161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-60984173920486183312011-10-17T10:16:41.056+02:002011-10-17T10:16:41.056+02:00Què maca t'ha quedat!!! comque tinc codonyat, ...Què maca t'ha quedat!!! comque tinc codonyat, encara de la temporada passada i s'ha de gastar, el faré1 ha de quedar molt bo! Bona setmana!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-11832830092041888862011-10-17T09:16:35.768+02:002011-10-17T09:16:35.768+02:00Esta pasta es buenisima para muchas cosas pero par...Esta pasta es buenisima para muchas cosas pero para las tartas ideal ...me gusta mucho l que hashecho bsss<br />Tengo desde hace 7 dias problemas de enlace entre mi blog y los vuestros al publicar mis recetas ..por eso no os salen los iconos en vuestros blogs que seguis ..estoy intentando arreglaralo .<br />MARIMIgarluttihttps://www.blogger.com/profile/15484915521989302611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-65852073246467128052011-10-16T23:58:02.708+02:002011-10-16T23:58:02.708+02:00Ha de ser tant bó de gust com la presentació que h...Ha de ser tant bó de gust com la presentació que has fet. Noia és una excel·lent mestra pastissera! Aquest enreixat és una passada! Molts petons!Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-1139984223210183462011-10-16T23:46:08.038+02:002011-10-16T23:46:08.038+02:00Isabel:
Veig que tú també has fet un pastis de mon...Isabel:<br />Veig que tú també has fet un pastis de moniato, pero de elaboració diferent...<br /><br />Cotó de sucre:<br />No conec els pastissets que es fan a les terres de l'Ebre, pero segur que també estan boníssims.<br /><br />Judith:<br />Jo no havía fet mai, em sembla, cap enrreixat. Pero he vist que es molt fàcil de fer. Repetiré, segur.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-13561878383024092052011-10-16T23:42:54.801+02:002011-10-16T23:42:54.801+02:00Anna:
Jo no hi he estat mai,pero el meu marit si i...Anna:<br />Jo no hi he estat mai,pero el meu marit si i també va menjar de maravella.<br /><br />Acabat de fer:<br />Si que ha quedat be l'enrreixat, si.<br /><br /><br />Josepb:<br />Es que allá, s'acompanya d'un bon mate, aquest pastís.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-53907090416729614132011-10-16T23:40:14.983+02:002011-10-16T23:40:14.983+02:00Roser:
Jo tampoc el coneixia, aquest pastis.
Merc...Roser:<br />Jo tampoc el coneixia, aquest pastis.<br /><br />Mercé:<br />Si queda bo ( que encara no l'he tastat) t'en porto un trosset...<br /><br />Cristina:<br />Dons es molt fàcil de fer...GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-89249970599595692132011-10-16T23:35:03.172+02:002011-10-16T23:35:03.172+02:00quin pastís més maco!!!!! m'encanten les prese...quin pastís més maco!!!!! m'encanten les presentacions dels enreixats!!! petonetsJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-15177257651765611162011-10-16T21:50:31.286+02:002011-10-16T21:50:31.286+02:00Quina pinta, em recorda els pastissets de moniato ...Quina pinta, em recorda els pastissets de moniato que fan a les Terres de l'Ebre. Aquest pastís amb el toc del vi de Porto ha de ser deliciós!Cotó de sucrehttps://www.blogger.com/profile/11354025697176064581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-72118984378224835772011-10-16T19:33:17.942+02:002011-10-16T19:33:17.942+02:00Quin pastis.
Aquest me l'apunto.
T'ha qued...Quin pastis.<br />Aquest me l'apunto.<br />T'ha quedad perfecte.<br />PetonsISABELhttps://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-60634743717524020132011-10-16T18:39:08.102+02:002011-10-16T18:39:08.102+02:00Gemma; És veu força interessant, aquest pastís... ...Gemma; És veu força interessant, aquest pastís... una bona aportació, amb l'aparell de fons per fer "el mate", molt més genuí...<br /> Que vagi de gust Gemma¡¡Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-39630009229871331822011-10-16T17:28:53.336+02:002011-10-16T17:28:53.336+02:00El gust es pot saber només amb l'aspecte tan b...El gust es pot saber només amb l'aspecte tan bonic que té. T'ha quedat realment bo i maco amb aquest enrreixat tan perfecte.<br />Que el disfrutis! ;)Helenahttps://www.blogger.com/profile/08529891735058007823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-50789515708641560262011-10-16T14:29:41.846+02:002011-10-16T14:29:41.846+02:00El pastís ha d'estar boníssim i la presentació...El pastís ha d'estar boníssim i la presentació amb l'enreixat és espectacular! L'any passat, precisament per aquestes dates, vam estar a Argenina i hi vam menjar com reis!<br /><br />Petonets!<br />AnnaLa Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-40712874241645981082011-10-16T13:40:23.164+02:002011-10-16T13:40:23.164+02:00T´ha quedat preciós. Jo coneixia d´oïda aquesta fr...T´ha quedat preciós. Jo coneixia d´oïda aquesta frola però no l' havia vist mai. L´enreixat t´ha quedata preciós.Un 10!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-61947713579728048282011-10-16T11:04:42.571+02:002011-10-16T11:04:42.571+02:00Gemma...t'has ben lluït amb aquest pastís!, qu...Gemma...t'has ben lluït amb aquest pastís!, quina presentació, i amb el gustet d'oporto genial! (és dels pocs licors que m'agraden). Una abraçada.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-67615473738135433912011-10-16T10:25:50.975+02:002011-10-16T10:25:50.975+02:00cada dia s apren una cosa nova!! m-agrada la teva ...cada dia s apren una cosa nova!! m-agrada la teva proposta!! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-69598246161630565442011-10-16T09:58:20.592+02:002011-10-16T09:58:20.592+02:00Maia:
Gracies per la teva visita i el teu comentar...Maia:<br />Gracies per la teva visita i el teu comentari.<br /><br />Gemma:<br />Demà, a clase de cuina, el provarem. Ja t'explicaré.<br /><br />Cristina:<br />LLàstima, per que t'asseguro que es fabulosa, jajaGEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-67069185355591579332011-10-16T09:55:08.581+02:002011-10-16T09:55:08.581+02:00Miquel:
Per ser que no havía fet mai, no està mal....Miquel:<br />Per ser que no havía fet mai, no està mal.oi?<br /><br />Sandra:<br />Encara està sencera, si en vols un troç....<br /><br />Ana:<br />Es un postre muy típico en Argentina.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-60347104300921975102011-10-16T09:31:06.753+02:002011-10-16T09:31:06.753+02:00No puc sentir l'olor però la pinta és fantàsti...No puc sentir l'olor però la pinta és fantàstica!!!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-18300380032869734892011-10-16T08:23:11.041+02:002011-10-16T08:23:11.041+02:00Amb el gustet de l'Oporto deu quedar un farcit...Amb el gustet de l'Oporto deu quedar un farcit suculent. I la decoració t'ha quedat perfecta, segur que quan el tastis el trobaràs deliciós!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-45989332590979805362011-10-16T03:19:51.314+02:002011-10-16T03:19:51.314+02:00Hola Gemma, la veritat es que fa una pinta delicio...Hola Gemma, la veritat es que fa una pinta deliciosa. Una abraçadamaiahttps://www.blogger.com/profile/00321299189019852103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-28056791678804418152011-10-15T22:04:59.700+02:002011-10-15T22:04:59.700+02:00No conocía este postre pero tiene una pinta delici...No conocía este postre pero tiene una pinta deliciosa.<br />Lo probaré.<br />BesosAna-Experimento en la cocinahttps://www.blogger.com/profile/00981590833381350327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-29118089735153628692011-10-15T20:46:21.481+02:002011-10-15T20:46:21.481+02:00Gemma sort que hi has arribat a temps perquè aques...Gemma sort que hi has arribat a temps perquè aquest pastisset que t'has marcat té una pinta espectacular! No el coneixia, no te'n quedarà una mica? Que en un moment baixo, et pico i me'n portes un tros! jejeje<br />Moltes gràcies per participar!<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4632509937448183093.post-77516298193012722852011-10-15T20:40:38.564+02:002011-10-15T20:40:38.564+02:00muy buena esta pasta frola,te ha quedado muy bien ...muy buena esta pasta frola,te ha quedado muy bien y el enrejado perfecto,buena seguro<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.com