diumenge, 24 de juny del 2012

PENNE RIGATE A LA CARBONARA


PENNE RIGATE A LA CARBONARA
Avui una recepta italiana.
Caprofiti estarà  tancat uns dies per unes mini vacances que comencem demà.
I com el destí es Itàlia, que millor que una recepta de pasta. I així, els meus fills, només tindran que mirar el bloc i ja sabran com fer-se una carbonara…jejeje.
Em fa molta il·lusió aquest viatge, ja que es el regal que ens varem fer per el nostre aniversari.
Necessito  desconectar uns dies de la rutina de Barcelona i espero aconseguir-ho amb aquesta escapada, i tornar amb les piles carregades!!!!
Procuraré seguir els vostres blocs encara que jo no publicaré  res. Bé, potser alguna foto via facebook,si que la faré...
Anem al tema.


Ingredients:
-150 grs. De bacó a tiretes.
-200 ml. De nata líquida.
-50 grs. De formatge parmesà.
-Un rovell d’ou.
-Sal.
Posem en una paella les tiretes de bacó i quan estan una mica fetes, afegim la nata. Deixem coure 2 minuts i afegim el formatge. 2 minuts mes i retirem.
Posem la salsa a sobre de la pasta  i incorporar el rovell.
Barrejar tot bé i ja tenim el plat a punt.
En aquest cas son uns penne rigate, però podeu fer-ho amb la pasta que vulgueu.

Espero que us agradi i..... Caprofiti !!!!


I ara us deixo, que vaig a fer la maleta!!!!!!

12 comentaris:

  1. Gemma, que u passeu be aquest dies a Itàlia.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Gemma un plato siempre muy apetecible
    bon viatje
    peto

    ResponElimina
  3. Els teus fills estaran encantats de coneixer aquesta recepta, no pararan de fer-la quan la provin!!! Que us ho passeu molt bé a la Itàliia (quina enveja, sana ehh), que descansis, que aprenguis receptes noves, que tastis productes innovadors, que disfrutis, i que tornis amb les piles ben carregades d'ensenyar-nos cosetes!! com m'agrada viatjar i tastar nous plats!! jejej ptons guapa!!!

    ResponElimina
  4. oh! bon viatge Gemma!! T'he de dir que em feu enveja, eh? Jo també me n'aniria a Itàlia ara mateix! Sempre ve de gust! A més, amb aquests penne rigate ja començo a salivar... Passeu-vos-ho molt bé i fins la tornada!! Petons

    ResponElimina
  5. Un plat qu te l'exit assegurat!
    Que passis unes bones vacances a Italia!!!!

    ResponElimina
  6. Ja sé que em repeteixo, però que té la pasta que agrada a tothom? Amb un plat així i a Itàlia, què més vols?
    Bon viatge,
    Nani

    ResponElimina
  7. Bueno, weno...que gaudeixis molt i t´inspiris culinàriament que a Itàlia és molt fàcil.
    Fins a la tornada.

    ResponElimina
  8. Bon viatge macos, que us ho passeu de luxe... si vols et vigilem/alimentem els nanos! jajaja
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. Bon viatge Gemma! ens quedem amb aquest plat de pasta sensacional, dels millors. Petons

    ResponElimina
  10. Que passis molts bons dies allà i a ben segur que tornes amb idees noves..!

    ResponElimina
  11. Hola Gemma,

    Ando de nuevo por aquí y me apetecía venir a saludarte.
    Quedas invitada a unas albóndigas que he preparado para cenar.
    Me pongo al corriente de lo que ha pasado por tu cocina y tomo buena nota de las recetas que has elaborado.
    Un cordial saludo.

    Kui_Netes
    :)

    ResponElimina
  12. Bones vacances!!! Quina enveja uns dies per la bella Itàlia, disfruta!!
    Els carbonara són els preferits de l'Annie!!!
    Petonets

    ResponElimina