Avui una recepta fàcil i molt bona de la Conxita ,dels cursos del Casal.
La combinació de
fruita i xocolata sempre m’ha agradat molt i d’aquestes peres te’nmenjaries
mes d’una !!.
A casa varen tenir
molt d’èxit.Anem al tema.
Ingredients:
-4 peres (en aquest, blanquilles)
-125 grs. de xocolata negre.
-3 ous.
-100 grs. de mantega.
-40 grs. de farina (en
el meu cas, sense gluten)-100 grs. de sucre en pols.
-Gran Marnier (o qualsevol licor que vulgueu)
-1 cull. petita de llevat en pols.
-Mantega (per untar els motlles)
-1 llimona.
-1 branca de vainilla.
-250 grs. de sucre.
-Motlles d’alumini de flam, una mica mes grans.
Coure les peres, pelades, amb els 250 grs. de sucre, el suc de la llimona, la branca de vainilla i aigua fins que les cobreixi, durant 15 min. Traiem les peres i reservem l’almívar.
Untar els motlles amb mantega. Reservar a la nevera.
Desfer el xocolata al micro. Afegir la mantega i el licor.
A part, barrejar els ous amb el sucre. Incorporar el xocolata i la farina amb el llevat.
Disposar una pera al mig del motlle. Omplir amb la mescla de xocolata. Coure al forn a 180º uns 12 min.
Per servir, millor tebi. Desemmotllem i decorem amb sucre glaç i l’almívar que em reservat.
Fàcil,eh?.
Espero que us agradi
i….. Caprofiti !!!!!
I tant que es veu fàcil. Només de pensar-hi ja m'imagino com est+a de bo.
ResponEliminaPetons.
hummmmmm per lleparse els dits,pasat pel meu blog estic de sorteig,marujas primerizas,
ResponEliminauau! Això ha de ser deliciós!!
ResponEliminaLa combinació boníssima!! i ben fàcil!bona setmana
ResponEliminaQue bien aprovechados los cursos de la Conxita,sublime te ha quedado esta combinacion.
ResponEliminaPeto
Li rebaixo el sucre al 66% i segur que m'agrada...
ResponEliminaEn més d'una recepta ho faig així. Avui mateix he preparat una tatin i en lloc de 150 de sucre, li poso 100 i de conya... :)
Salut!!
Recepta fàcil!!!!!
ResponEliminaA mes amb xocolata Hummmmmmm
Petons
Holaaaaa, m'ho menjo tebi????
ResponEliminaPerquè cauen avui per dinar aquestes pistres!
Ptnts
Glòria
Ens les hem menjat tèbies...i moooolt bones!!!!!
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina