Una recepta de les classes de la Conxita del Casal.
La vaig fer per un dinar tipus bufet i va tenir molt d’èxit! Ara que ve l’estiu, ve molt de gust un àpat al aire lliure i aquest cake pot ser una bona idea. I el millor, es pot fer el dia abans sense cap problema!!
Anem al tema.
Ingredients:
-1 pebrot
escalivat--150 grs. de tonyina en oli, esmicolada.
-1 pot petit d’anxoves.
-2 cull. de tapares.
-200 grs. de farina. (jo,faina sense gluten)
-1 sobre de gasificant (Hacendado).
-4 ous.
-200 ml. de llet.
-Sal, pebre i mantega.
Posar les anxoves amb la meitat de la llet. Tallar el pebrot a daus.
Batre els ous, incorporar la tonyina, un pessic de sal, els pebrots i les anxoves tallades a trossets i les taperes. A continuació incorporem la farina i el llevat passat per el sedàs. Afegim el pebre i la resta de la llet.
Untar un motlle de plum cake amb mantega. Disposem un paper vegetal al fons.
Introduir la barreja i coure al forn, a 180º uns 35 min.
Quan esta cuit, deixar refredar sobre una reixeta.
Servir ja tallat.
Espero que
us agradi i.....Caprofiti !!!!
Molt bo...amb una amanideta un excel.lent sopar de terrasseta
ResponEliminaPtnts
Dolça
Aquests cakes son ideals per el dinars o sopars d'estiu, sense tenir que passar fins a ùltima hora a la cuina, els deixes fets i a gaudir de la festa.
ResponEliminaPetons.
Un pastís ideal per un dinar o sopar de picoteo, d'aquests que es fan tan sovint ara que arriba el bon temps. Me l'anoto, un petó!
ResponEliminaUn cake salat ben bo i gustós!!
ResponEliminaPubliques poc però quan ho fas et marques un gol...amb aquests salats també m´atreveixo a fer-los.
ResponEliminaQuin pastís salat mes bo.
ResponEliminaA mes es pot preparar amb antelació.
Una abraçada!!!!!
Moltes gràcies Gemma!L'estàvem esperant impacients...Té molt bona pinta...Ja et diré quan ho posi en pràctica (encara no ho he fet). Moltes gràcies a tu per ser tan generosa i compartir tot amb nosaltres.
ResponElimina