Relaxada i amb les piles carregades.
Així torno al bloc. ( a veure si es veritat…jajaja)I que millor que amb una recepta refrescant, que encara estem a temps de menjar uns quants gelats abans que faci fred.
Fa temps que vaig veure la recepta al bloc de la Teresa, Com a casa, res.
Ens ha encantat!!
Anem al tema.
Ingredients:
-4 mitges parts de préssec en almívar.-300 ml. de nata per muntar
-50 grs. de sucre.
-3 rovells d’ou.
Hem de tenir el got de la geladora al congelador, com a mínim des de el dia abans.
Triturem el préssec i reservem.
Semi muntem la nata i també reservem.
Batre els rovells d’ou amb el sucre fins aconseguir una crema blanquinosa.
Afegim el préssec triturat i incorporem la nata. Barregem amb una espàtula . Tapar el bol i reservar a la nevera tota la nit.
L’endemà incorporem la barreja a la geladora i batem uns 30-40 min.
Quan esta llest aboquem el gelat a un recipient amb tapa i al congelador fins al moment de menjar.
Jo el vaig acompanyar amb un tros de préssec i unes fulles de menta.
Com ja he dit abans, ens va encantar!!!!
Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!
Mmmmm... ha d'estar boníssim!!
ResponEliminaPetons!
ñam ñam que bo
ResponEliminaHola de nuevo Gemma, te has marcado un buen helado y super apetecible todavia.
ResponEliminaBon cap de setmana
Peto