Tornar a la rutina desprès de les vacances sempre costa….però tal com està
tot avui dia, crec que es un luxe i un privilegi poder dir que tornes a la
feina, no creieu?
Aquesta recepta la vaig fer el dia de l’aniversari de casats dels meus
pares, 52 anys
s’han de celebrar!!! Ens
va agradar molt a tots i es prou senzilla de fer.
Anem al tema.Ingredients:
-2 Carabassons.
-1 ceba tendre.
-300 grs. de cues de gamba.
-1 porro.
-1/2 got de vi blanc.
-Oli i sal.
- Herbes aromàtiques.
Primer de tot posem en un “biberó” oli i les herbes aromàtiques. Ho deixem
macerar mentre preparem el plat.
Tallem els carabassons a tires fines. Les escaldem dos minuts i les posem
en un bol amb aigua freda.Retirem i deixem assecar sobre paper absorbent.
En un cassó estofem la ceba tendra i el porro tallat molt petit.. Passats uns minuts afegim el vi i deixem reduir. Reservem unes poques gambes per decorar i la resta les tallem a trossets petits i també l’afegim. Dues voltes i ja esta llest el farcit.
Per fer els farcells estenem dos talls de carabassó en horitzontal i dos en vertical formant una creu. Posem una cullerada de farcit i tanquem el farcell com si emboliquéssim un regal.
Fer tots els farcells i per presentar posem unes cues de gamba per el voltant. Amanim amb l’oli que teníem macerant amb les herbes.
Desprès de tots els excessos de l’estiu, es un plat molt saludable i està boníssim. Jo, per donar un toc refrescant, he posat una fulla de menta a sobre de cada farcellet.
Es dels plats que ja m’han dit que quan el torno a fer!!!
Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!
Gemma, et felicito!!!
ResponEliminaTe un aspecte delicios, fresc i m´agrada molt. El penso fer un dia a ceure si tinc èxit com tu :)
Segur que si que tindras èxit, Montse !!
EliminaUna recepta per fer bondad gens avorrida, molt bé!. És d'aquelles que entren pels ulls!
ResponEliminaHola guapa...crec que es de las que t'agraden...
EliminaMoltes felicitats als teus pares per tans anys de casats!!
ResponEliminaUna bona cel.lebració es mereix un bon àpat i aquest farcellets es veuen molt bons, amb un gust suau.
Petons.
Gracies per la felicitació...
EliminaSi que tenen un gust molt suau...
Una receta super buena,sana y atractiva, ideal para una celebración tan especial.
ResponEliminaBona setmana
peto
Gracies Miquel. Bona setmana a tu tambe!!
EliminaUn farcellets sans i alhora de luxe.
ResponEliminaPetons
Si que fan de festa...i ben senzills de fer!
Eliminaostres els teus pares, felicita'ls!!! 52 anys no hi arribaré mai jo, per aixo cal celebra'ls com cal!! fantastic platet! petons
ResponEliminaAviam si et quedes una temporada per aquí! M´agrada molt aquesta recepta, sobreto, perquè porta gambes.
ResponEliminaCosta mooooolt tornar a la rutina :)
ResponEliminaLa combinació de carbassó i gambes queda boníssima i la presentació molt vistosa.
Nena, que bons! Un entrant sa i ben gustós. Ben tornada! Petons
ResponEliminaRecomanable, vistós,gustós....
ResponElimina