diumenge, 14 de setembre del 2014

FARCELLETS DE CARABASSÓ I GAMBES


Tornar a la rutina desprès de les vacances sempre costa….però tal com està tot avui dia, crec que es un luxe i un privilegi poder dir que tornes a la feina, no creieu?
Aquesta recepta la vaig fer el dia de l’aniversari de casats dels meus pares, 52 anys
s’han de celebrar!!!  Ens va agradar molt a tots i es prou senzilla de fer.
Anem al tema.


Ingredients:
-2 Carabassons.
-1 ceba tendre.
-300 grs. de cues de gamba.
-1 porro.
-1/2 got de vi blanc.
-Oli i sal.
- Herbes aromàtiques.

Primer de tot posem en un “biberó” oli i les herbes aromàtiques. Ho deixem macerar mentre preparem el plat.
Tallem els carabassons a tires fines. Les escaldem dos minuts i les posem en un bol amb aigua freda.
Retirem i deixem assecar sobre paper absorbent.
En un cassó estofem la ceba tendra i el porro tallat molt petit.. Passats uns minuts afegim el vi i deixem reduir. Reservem unes poques gambes per decorar i la resta les tallem a trossets petits i també l’afegim. Dues voltes i ja esta llest el farcit.
Per fer els farcells estenem dos talls de carabassó en horitzontal i dos en vertical formant una creu. Posem una cullerada de farcit i tanquem el farcell com si emboliquéssim un regal.
Fer tots els farcells i per presentar posem unes cues de gamba per el voltant. Amanim amb l’oli que teníem macerant amb les herbes.
Desprès de tots els excessos de l’estiu, es un plat molt saludable i està boníssim. Jo, per donar un toc refrescant, he posat una fulla de menta a sobre de cada farcellet.

Es dels plats que ja m’han dit que quan el torno a fer!!!

Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!

 

 

15 comentaris:

  1. Gemma, et felicito!!!
    Te un aspecte delicios, fresc i m´agrada molt. El penso fer un dia a ceure si tinc èxit com tu :)

    ResponElimina
  2. Una recepta per fer bondad gens avorrida, molt bé!. És d'aquelles que entren pels ulls!

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats als teus pares per tans anys de casats!!
    Una bona cel.lebració es mereix un bon àpat i aquest farcellets es veuen molt bons, amb un gust suau.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies per la felicitació...
      Si que tenen un gust molt suau...

      Elimina
  4. Una receta super buena,sana y atractiva, ideal para una celebración tan especial.
    Bona setmana
    peto

    ResponElimina
  5. Un farcellets sans i alhora de luxe.
    Petons

    ResponElimina
  6. ostres els teus pares, felicita'ls!!! 52 anys no hi arribaré mai jo, per aixo cal celebra'ls com cal!! fantastic platet! petons

    ResponElimina
  7. Aviam si et quedes una temporada per aquí! M´agrada molt aquesta recepta, sobreto, perquè porta gambes.

    ResponElimina
  8. Costa mooooolt tornar a la rutina :)
    La combinació de carbassó i gambes queda boníssima i la presentació molt vistosa.

    ResponElimina
  9. Nena, que bons! Un entrant sa i ben gustós. Ben tornada! Petons

    ResponElimina