dilluns, 9 de març del 2020

NEW YORK CHEESE CAKE

Tot i que a mi no m’agrada el formatge, aquest es un dels que si que he provat i m’ha agradat. El recomano per els que no som molt  formatgers. Si el proveu, ja em direu que us sembla.
Anem al tema.


400 grs de galetes digestive.
140 grs de mantega.
2 ous.
90 grs de sucre.
500 grs de formatge cremós.
Pell de llimona ratllada.
1/2 sobre de llevat en pols.
500 ml. De nata (35% de matéria grasa).
Melmelada de gerds o nabius.

Triturar les galetes i barrejar amb la mantega desfeta. Posar les galetes  en el fons i les parets del motlle. Coure al forn 10 minuts a 190º. Reservar.
Barrejar la resta d’ingredients i abocar dins del motlle. Coure al forn a 180º uns 50 min.
Deixar refredar una estona dins del forn apagat.
Posar una capa de melmelada a sobre del pastis i deixar a la nevera unes hores abans de servir.