dilluns, 23 de març del 2020

ROLLS DE LLOM FARCITS DE FOIE AMB COULIS DE MANGO


Avui un plat amb un arrebossat diferent. La combinació del foie amb els kikos i la salseta de mango, fa que estiguin boníssims. I molt fàcils de fer!
Anem al tema.

Ingredients:
8 talls de llom tallats prims.
8 talls de cansalada.
Foie mi-cuit.
100 grs. de “kikos” o ametlles laminades.
1 ou.
oli i sal.
tomàquets cirerol.
Per el coulis:
1 mango al punt de maduració.
100 grs. De sucre.
Farcir el llom amb un tall de cansalada, una mica de micuit i tancar com si féssim un paquet.
Triturar, lleugerament,  els kikos.
Passar per ou batut i per els kikos triturats i fregir . Reservar sobre paper absorbent.
Per fer la salsa de mango, estofem el sucre  i el mango tallat a trosset. Deixem coure uns minuts. Triturem i ja tenim la salsa a punt.
Per servir posem la salsa a l plat i a sobre els rolls de llom. Acompanyem amb uns tomàquets cirerol. 

Espero que us agradi i.....Caprofiti !!!