diumenge, 8 de juny de 2014

MOLLETS DE XOCOLATA AMB PERES


Avui una recepta fàcil i molt bona de la Conxita ,dels cursos del Casal.

La combinació de fruita i xocolata sempre m’ha agradat molt i d’aquestes peres te’nmenjaries mes d’una !!.
A casa varen tenir molt d’èxit.
Anem al tema.

Ingredients:
-4 peres (en aquest, blanquilles)
-125 grs. de xocolata negre.
-3 ous.
-100 grs. de mantega.
-40 grs. de farina (en el meu cas, sense gluten)
-100 grs. de sucre en pols.
-Gran Marnier (o qualsevol licor que vulgueu)
-1 cull. petita de llevat en pols.
-Mantega (per untar els motlles)
-1 llimona.
-1 branca de vainilla.
-250 grs. de sucre.
-Motlles d’alumini de flam, una mica mes grans.

Coure les peres, pelades, amb els 250 grs. de sucre, el suc de la llimona, la branca de vainilla i aigua fins que les cobreixi, durant 15 min. Traiem les peres i reservem l’almívar.
Untar els motlles amb mantega. Reservar  a la nevera.
Desfer el xocolata al micro. Afegir la mantega i el licor.
A part, barrejar els ous amb el sucre. Incorporar el xocolata i la farina amb el llevat.
Disposar una pera al mig del motlle. Omplir amb la mescla de xocolata. Coure al forn a 180º uns 12 min.
Per servir, millor tebi. Desemmotllem i decorem amb sucre glaç i l’almívar que em reservat.

Fàcil,eh?.

Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!


 


 

11 comentaris:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

I tant que es veu fàcil. Només de pensar-hi ja m'imagino com est+a de bo.
Petons.

georgina ha dit...

hummmmmm per lleparse els dits,pasat pel meu blog estic de sorteig,marujas primerizas,

Marina A.F. ha dit...

uau! Això ha de ser deliciós!!

Teresa ha dit...

La combinació boníssima!! i ben fàcil!bona setmana

Miquel ha dit...

Que bien aprovechados los cursos de la Conxita,sublime te ha quedado esta combinacion.
Peto

Ricard Sampere ha dit...

Li rebaixo el sucre al 66% i segur que m'agrada...

En més d'una recepta ho faig així. Avui mateix he preparat una tatin i en lloc de 150 de sucre, li poso 100 i de conya... :)

Salut!!

Isabel ha dit...

Recepta fàcil!!!!!
A mes amb xocolata Hummmmmmm
Petons

Anònim ha dit...

excellent publish, very informative. I'm wondering why the opposite specialists of this
sector don't understand this. You should proceed your writing.
I am sure, you've a huge readers' base already!

Also visit my webpage; company formation

M Glòria ha dit...

Holaaaaa, m'ho menjo tebi????
Perquè cauen avui per dinar aquestes pistres!
Ptnts
Glòria

M Glòria ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
M Glòria ha dit...

Ens les hem menjat tèbies...i moooolt bones!!!!!