dijous, 7 de juliol de 2016

CHEESSE CAKE DE TONYINA I RABES

Seguin amb plats fresquets, que fa molta calor i no ve de gust posar-se a la cuina.
Podem tenir preparats tots els ingredients i muntar el plat una estona abans de començar a dinar.
Anem al tema.

 
Ingredients:
1 paquet de biscuits tucks. (en el meu cas, de la marca Schär)
250 grs. De formatge philadelphia.
8 o 10 raves.
1 llimona.
1 manac de cibolet.
100 grs de mantega.
150 grs. De tonyina en oli.
Sal, pebre.
Enciams variats.
Maionesa..
Reducció de mòdena.
 
Triturar les galetes i barrejar-les amb la mantega, tapissat la base d´uns cercles d´acer.
Barrejar el formatge amb el cibulet, uns quans raves ben picats, una mica de suc de llimona, sal i pebre
Esmicolar la tonyina, barrejar amb una mica de maionesa, fer una pasta.
Per emplatar disposar a sobre dels biscuits una capa de formatge, una capa de tonyina i una capa de formatge.
Tallar els raves a rodanxes ben fines, disposar a sobre fent una roda
Decorar amb l’enciam, les tiges de cibulet i uns filets de reducció de vinagre.
 
Espero que us agradi i......Caprofiti !!!!!

 

 

 

 

 

 

12 comentaris:

lolines ha dit...

Molt bon plat!!!

Mj Salla ha dit...

Hola Gemma: m'agrada molt, és un plat fàcil i molt fresc. Per l'estiu està molt bé. Petons!!!

ISABEL ha dit...

Que xuli, aquest plat.
Molt adequat per l'estiu.
Petons bonica!!!!!!!!

Anna Pigarda ha dit...

Ho trobo molt original aquest plat! Molt diferents als típics pastissos salats freds! En prenc bona nota! Petonets!

Fem un mos ha dit...

Aquest cheesse cake a més de bona presencia deu d’estar boníssim!!
Petons

GEMMA ha dit...

Lolines:
Gràcies !!

GEMMA ha dit...

M. Jose:
I dels que pots diic¡car preparat!!

GEMMA ha dit...

Isabel:
Gràcies guapa. Perfecta per un día de platja!!

GEMMA ha dit...

Anna:
Encantada de que et serveixi aquesta recepa!!

GEMMA ha dit...

Sión:
Si que queda molt bo!

Miquel ha dit...

Diferente y apetecible propuesta, queda muy bien presentado así.
petons

La Cuina de l'Olga ha dit...

Ooohhh! M'encanta la teva recepta! Tens tota la raó...ara només venen de gust plats fresquets!
Petonets,
Olga