dilluns, 10 de febrer de 2020

FLORONES


Es temps de carnestoltes, per això hem fet aquets florones. No son típics de catalunya, però están….boníssims !!
Anem al tema.



3 ous.
2 cull soperes de sucre.
1 cull petita d’essència de vainilla.
250 ml de llet.
250 ml d’aigua.
350 grs de farina.
Pell de llimona ratllada.
Oli de girasol.
Sucre per arrebossar.
Canyella en pols (opcional).

Batre els ous amb el sucre. Afegir la essència de vainilla i la pell de llimona.
Incorporem la llet i l’aigua. Remenem be. Afegim la farina tamizada. Quan esta ben                   integrada a la masa, ja la tenim a punt.
Posem una paella fonda amb bastant oli de girasol, al foc. Deixem el motlle a dins fins   que estigui molt calent l’oli.
Pasem el motlle per la masa però sense arrivar a cubrir tot i a continuació el posem al oli. Donem unes voltes al motlle i es deixara anar la masa. Esperem que es dori per un  costat, li donem la volta i deixem que agafi color per l’altre cantó.
Retirem i deixem sobre un paper absorvent. Arrebossem amb el sucre.
Si volem posar també canyella farem la barreja de sucre i canyella tot junt.

Espero que us agradi i…..caprofiti !!!