Avui una altre idea d’amanida. Molt fácil de fer i molt complerta.
Podeu tenir tots els ingredients preparats i muntarla al moment de menjar!
Anem al tema.
2 remolatxes cuites.
250 grs de mongeta tendre.
2 patates mitjanes.
8 filets d’anxova.
12 llagostins cuits.
2 c/p de mostassa antigua.
Oli i sal.
Vinagre de xerès.
Bullir les patates amb pell. Refredar i pelar. Bullir les mongetes. Refredar i reservar.
Tallar les remolatxes i les patates a rodanxes. Disposar en un plat alternant patata i remolatxa.
Al centre del plat disposar les mongetes. Decorar amb els llagostins pelats i els filets d’anxova.
Preparar una vinagreta amb 4 c/s d’oli, 1 c/s de vinagre, la mostassa i la sal.
Amanir al moment de servir.
Espero que us agradi i……Caprofiti !!!
2 comentaris:
Refrescant i molt bona.
Una abraçada.
Gràcies Lolines
Una abraçada per tu.
Publica un comentari a l'entrada