“Popeye el marino soy....” Us sona aquesta
cançoneta ?? Si, es la dels dibuixos animats de Popeye el marino.
A mi no m’agradaven els espinacs i tot i que em “tragava”
tots els episodis del Popeye no hi havia manera que en menges i la meva mare em
deia: et quedaràs com la Olivia... Ja m’agradaria a mi estar com la
Olivia...jeje
Quan les noies del Enfogona’t ens proposaven
aquest mes fer una recepta relacionada amb un còmic, vaig pensar en la meva
estimada Mafalda pero, la veritat ha fet una mica de calor aquets dies enrere i no tenia ganes de fer sopa, que es el que
mes odiava la Mafalda.
També vaig pensar en els pastissets del Doraimon,
però ja els havia fet algú altre...i ja
se, els espinacs del Popeye també els han fet,però, com diu laMarina...l’important es participar!!! I aprofitant que avui he fet aquestes
creps d’espinacs...recepta del Popeye!!!
Anem al tema.
Ingredients:
-500 grs. D’espinacs.
-2 alls.
-50 grs. De pinyons.
-50 grs. De panses.
-200 grs. De formatge brie.
-50 grs. De Gruyer o Emental.
-500 ml. De llet.
-50 grs. De farina.
-50 grs. De mantega.
MASSA DE CREPS:
-125 grs.de farina.
-2ous.
-25 grs. De sucre.
-25 grs. De mantega.
-250 ml. De llet.
-Un pessic de sal.
Per fer la pasta de creps, barrejar la llet amb la
farina, els ous, la sal, el sucre i la mantega fosa. Deixar reposar 1 hora mínim.
Mentre, en una paella, fregim els espinacs amb els
alls. Quan estan fregits afegim les panses i els pinyons. Reservar.
En una paella plana, millor si tenim la especial
per fer creps, untada amb mantega, posem una mica de pasta de creps i esperem
que es dori per un cantó i li domen la volta. Anem fent d’un en un, les creps,
i reservem.
Omplir una crep amb el farcit d’espinacs, a sobre
un tros de formatge brie i ho enrotllem. Anem col·locant en una safata per anar
al forn.
Quan els tenim tots fets fem una beixamel amb els
500 ml. De llet , la farina i la mantega. La posem sobre les creps, formatge
Gruyer ratllat per sobre i a gratinar al forn.
Com venia la tieta celíaca a dinar he fet la
versió sense gluten.
Posem el farcit sobre una torradeta de “trigo sarraceno”, a sobre un tros de
formatge brie, una mica de beixamel, en aquest cas feta amb farina de blat de
moro (Maizena) , formatge ratllat i a gratinar.
Segons m’ha dit, boníssim !!!
Es una recepta de la Conxita del Casal.
Espero que us agradi i..... Caprofiti !!!!
21 comentaris:
I taaan el popeye!! jeje em feia molta gràcia aquest home!! i aquesta crep me la cruspiria en un tres i no res!! que bo, espinacs i formatge, m'encanta aquesta mescla!! petons
M'encanten les creps i amb el farcit d'espinacs i formatge han de quedar molt bones. I clar, amb el gratinat encara millor, je je je...
Boníssimes!!!! Acostumo a fer-les amb canelons, provarem amb creps que segur que agradan a casa!
Petonets
Què bones aquestes creps! El farcit d'espinacs sempre triomfa a casa!
Petons
Sandra
AQUESTA CREP AMB FARCIT D'ESPINACS......UMMMMMMMMMMM BONISSIMA.
Ja li hagués agradat a en Popeye menjar-se aquestes creps! M´agrada l´amalgama d´ingredients que porta sobre tota la salsa gratinadeta...Nosaltres tenim més formes que l´Olivia...aquella estava massa seca,;-D
mmm quina pinta Gemma! a mi sí que m'agradaven de petita per això també m'ho menjaria a gust aquest plat, una pinta estupenda!
Molt bona proposta Gemma !!! ....segur que a en popeye Li agraarien molt més aquest espinacs que ha sfet tú que no pas el que ell es mejave:
Ahhh i a totes ens agradaria estar con l'olivia .............jejejejej
petons
Quina gràcia, pensar amb els espinacs de Popeye. Molt bé!
Nani
M' agraden molt els espinacs i cuinats així la veritat és que han de ser una delícia.
JA VEC QUE FAS ELS DEURES, MOLT BONA IDEA LA DEL POPEYE, DEMA PARLEM
Cemma, molt be aquest espinacs del Popeye!!! molt ben presentat.
ohhhh! Gràcies per participar!! M'agrada molt, unes creppes d'espinacs! I l'important és participar, i tant! Per demostrar-te la vàlua que té la teva aportació fantàstica, avui t'envio un premi ben merescut!!! Aquí el tens! http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2012/05/premi-liebster-que-i-perque.html
Petons!!!
Sí, els espinacs són una verdura complicada... De fet, per aquest motiu fa uns dies a ESfruita proposàvem una recepta semblant, la d'uns magnífics canelons d'espinacs! Et deixem el link per si t'interessa! www.esfruita.com/assessorem/canelons-despinacs
Avui, us proposem unes flors de carbassó arrebossades, acaben d'arribar a ESfruita i són realment boníssimes.www.esfruita.com/assessorem/flors-de-carbasso-arrebossades
fa segles que no en faig de creps! quina combinació més bona Gemma. petonets
Quines creps més bones, així amb espinacs mooooooolt del meu gust. M´agrada!! petons, i bona setmana.
Que bo!!! Una recepta genial! petons
que buenos asi en creps,quedan unas espinacas divinas Gemma
bona setmana
Oi tant que la recordo la cançoneta!!! jejeje... A mi tampoc m'agradaven gens els espinacs, en canvi ara en faig molt sovint!!! La teva proposta m'encanta, amb els creppes delciosos....
Petonets
Vamos cambiando los sabores, a mi también me encantan las espinacas ahora, y si me las pones así de ricas más¡ Un fuerte abrazo, Teresa
Moltes gracies a tots per els vostres comentaris...
Publica un comentari a l'entrada