La veritat es que a casa, ens agraden els
“bocatas” bastant normals...pero no per això menys bons.
Només hi ha una norma bàsica i fonamental. Com
nosaltres en diem: que sigui “rebollez”. Que vol dir? Que estiguin ben farcits
!! No ens agraden amb una gran varietat d’ingredients , si no que, no escatimem
en l’ ingredient principal.
Elsfogonsdelabordeta i xocolatadesfeta en la
Recepta del 15 ens proposen fer un
entrepà i el que avui he fet es un dels clàssics entre els clàssics, jo diría
que de tota la família. Ja era un clàssic a casa els avis, i encara ho es a
casa dels meus pares... i jo en menjo... i que
he fet als meus fills desde que eren petits...
Potser es convertirà en la herència de la família...jaja
No se si heu provat mai aquest entrepà, però us puc assegurar que no hi ha cosa mes bona…
Anem al tema.
Ingredients:
-Un bon troç de pa (en aquest cas, un panet acabat
de fet)
-Un tall de lluç fregit.
-Tomàquet.
-Oli.
-Sal.
El secret es que el lluç a d’estar fer del dia
abans o del migdia per la nit.
Que ha d’estar fred i reposat, vaja...jeje
El pa ben sucat amb tomàquet, oli i sal i el peix
esmicolat.
Com podeu veure no te cap misteri...però si el proveu de fer, aneu en comte, que
enganxa...jaja !!!
Espero que us agradi i ..... Caprofiti !!!!
30 comentaris:
Ostres i tant que l'he provat! amb el tallet de lluç fred i el pa sucat amb tomàquet.... és una delicia que espero que tothom tingui la oportunitat de provar, que s'apartin els bocates de calamares home!
Petons ;)
M'encanta!!! ja ho menjaba a casa dels meus pares i ara m'el faig jo. Normalment fem el lluç per sopar i pel matí l'entrepà... boníssim!!! A la resta de la meva família no els agrada així doncs el meu té tota la "rebollez".
Petonets
No havia vist mai res semblant! Molt original i molt sa! I millor que el bocata calamares, je je je...
M'encanta això del rebollez! ;)
Com m'agradava de petit quan menjava pa amb tomàquet i lluç fregit que havia sobrat del dia anterior...
Però ni entrepà eh?. Llesca clàssica de pa i queixalada al pa, queixalada al lluç.
I sempre quedaven els talls petits de la cua i la mateixa cua...
Saps que alguna vegada de petita la meva mare ens n'havía preparat amb bacallà arrebossat que sobrava del día anterior??? Me l'imagino força semblant. Una delícia!!!
Petonets
Hola Gemma, guapa tu
aixó esta mortal, m´en demano un ara mateix, es l´hora de berenar, humm
mil petonets Susanna
De petita odiava el lluç arrebossat (tonta de mi!!) i ma mare sempre me'l donava així, ara li tinc un carinyo! Què bo! Mon pare encara el demana de tant en tant!
Moltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
Boníssim!!! a casa la meva mare sempre en feia més perquè a la nit o l'endemà ens feia pa amb tomata i el lluç fred(o altre peix, jo encara ho faig!
el lluç m'encanta pero amb entrepà mai m'ho hagúes imaginat i m'apassionaaa!!! una proposta bona bona i diferent de la típica tonyina en conserva!!;) petons
M´encantan el entrepans de peix fregit.... Quina bona pinta!!! petons,
Guau, un entrepà de peixet. Que bo! No l'he tastat mai el lluç així, però amb el que m'agrada aquest entrepà segur que triomfa! :)
Moltes gràcies per participar!
Petonets!
Trobo que hi falta una cosa: Una copa de cava d'acompanyament! Que bo!
Nani
Aquest és el bocata del meu pare...li encanten els entrepans de peix fregit i cuinats el dia abans.
Ja se que fare quan quedi lluç per casa!! A mi també m'agraden els entrepans ben farcits. Petons
queda un bocado muy bueno el pescado frio me gusta y mas en verano
bon entrepa
peto
Si no hages pa, no tindriem el plaer de menjar aquesta gran varietat d'entrepans.
Petons
Ja, ja....!!! M'encanta lo de "rebollez". Segur que adopto la paraula! Ostres, jo no he provat mai un bocata amb peix (llevat d'anxoves, seitons o calamars. I sí senyora! De vegades els bocates menys "sofis" són els més bons i autèntics! Petonets.
Hola!!
Aquest si que és un bon farciment!!! Per a mi inusual ja que crec que mai he menjat cap entrepà amb peix. Ho provaré!!
Una abraçada
Helena:
Si que es mes bo que el de calamars...toti que a mi, el de calamars, també m'agrada...
Maria:
Apa que be, per tu sola...
Gemma:
Sa i bo..un d'aquets abans d'escalá i no et fará mal res...jeje
Ricard:
Si,si...també el menjavem amb llesques de pa amb tomàquet...
Catieu:
Ostres si, amb bacallá arrebossat també n'havia mentjat!!
Susanna:
Per berenar, per sopar o per esmorzar...a qualsevol hora!!!
Sandra:
El teu pare ja sap el que es fa,ja...
Teresa:
Quins records...
Roser:
Ni punt de comparació amb el de tonyina...
Joaquina:
A mi també m'encanten.
Marina:
Prova'l i veurás que bó.
Nani:
Ostres...quina bona pensada!!!
Cristina:
Es que el teu pare ja sap el que es fa...
Pili:
Si,si...ben farcits...
Miquel:
Es bo al estiu i a l'hivern...
Isabel:
Es que no podriem viure sense pa..jeje
Montse:
Ja pots adoptar la paraula...jeje. Lo sencill al poder!!!
A casa els entrepans també han de ser rebollez!!!! Vaig llegir fa temps algú altre que també adorava aquest entrepà i encara no l'he fet, com pot ser?
petonets
mmmm... quin record!! La meva àvia també me'l feia quan era petita... i és una delicia!!! Val la pena tastar-ho!!! :D
Alba:
Si,si...rebollez,jaja. L'has de provar!!!
Macedonia...:
A casa, a pasat de pares a fills,casi com una tradició...jeje
Doncs jo no n'he menjat mai, m'has picat la curiositat, el provaré.
Quan faig lluç sempre procuro que en quedi un tallet per menjar-nos-el fred amb pa amb tomàquet, aquest entrepà es una delícia.
A casa el pares ja es feia i jo segueixo.
Petons
Quin entrepà més bo! L'haurem de provar ara que ens han arribat els tomàquets de de pera de l'Empordà que fan una pinta excepcional!
Gemma, necessitem posar-nos en contacte amb tu, que ens podríes enviar un correu a bloc@esfruita.com ?
Gràcies,
ESfruita.
¡Qué gracia! Esta noche pensaba cenar de esta forma con un poco de salmón que sobró. El tuyo se ve genial. Un besote de Oli de ENTREBARRANCOS
cristina:
Dons ja m'ho sabras dir...
Donibaneko:
segur que si que es mes sa...jeje
Sion:
Es que el que no fesin el avis....
Oli:Con cualquier pescado queda bien...
Publica un comentari a l'entrada