Avui es 28 i toca publicar una recepta per el
Memòries d’una cuinera.
Aquest mes ens proposaven ous farcits.
A casa en fem a sovint, sobretot quan fem
celebracions familiars. I això es el que va passar ahir. Varem celebrar
l’aniversari del meu pare.
Un dels plats va ser aquest ple d’ous farcits de
tonyina amb maionesa.
Si, ja ho se, son els clàssics de sempre però a
casa son els que agraden mes.
El plat os estan servits era de la meva àvia i va molt bé per servir
els ous.
De fet, tot el centre del plat era ple d’olives....però
varen volar abans de fer la foto...jaja.
Us deixo una foto del pastís, que va quedar
boníssim !!!
Anem al tema.
Ingredients:
-6 ous.
-1 llauna de tonyina.
-3 cull. grans de maionesa.
-Olives i pebrot vermell, per decorar.
Bullir els ous durant 12 min. Contem a partir que
comença a bullir l’aigua.
Els deixem refredar. Obrim el ous per la meitat i
reservem els rovells.
En el got del minipimer posem la tonyina , la
maionesa I un parell de rovells d’ou.
Triturar tot fins que agafi consistència.
Posar la barreja en una mànega pastissera i farcir
els ous.
Decorar uns ous amb una mica de pebrot vermell i
els altres amb mitja oliva.
Ratllem una mica de rovell d’ou i també el posem
per sobre dels ous i...llestos!!!
Es un plat que podem deixar preparat per el mati,
però sobretot, a la nevera, ja que porten maionesa !
Bonissim...!!!! |
Espero que us agradi i..... Caprofiti !!!!
18 comentaris:
nyaaaaaaam!! els ous clàssic són els millors!!! no se qui se'ls devia inventar, però va ser tot un geni! petons
Quin festival d'ous! Encara que siguin clàssics, a mi també m'agraden molt els de tonyina, entren molt bé, freds. Felicitats pel teu pare! Un pastís fantàstic pel Pepe, s'ha de dir! Petonet
Els clàssics no passaran mai de moda!
I la presentació amb l'oliva i el pebrot queda maquíssima.
Una clásica receta bien rica!! bss
Consumeixo molts pocs ous... De petit em deien que em feien mal i ja com a consquència no he agafat mai l'habit..
Quan tenia sogra (i no es pas que hagi traspassat, pobre dona), sempre que posava ous, li deia per escandalitzar-la.. "pensi que em fan mal els ous". I la dona feia com si no ho captava... :)).
Però si em posen ous, els menjo ben a gust... I aquests em recorden uns que feia la meva mare que m'agradaven força, tot i la por de que em fessin mal... :)
Petons,
Clàsics o no, boníssims! els faig molt sovint per l'aperitiu i tot ho agraexin!! M'agrada molt el plat! amb la forma dels ous!
Per mi també els clàssics!! Són els millors. ;)
Petons!
es que si es bueno se combierte en clasico y asi son estos huevos buenisismos y el pastel tremendo tambien
peto
Ara publicaré el meu, jo ja els tenia publicats aquest clàssics, que per a mi son els millors.
Al estiu sobre tot venen molt de gust.
Fantàstic jejeje...felicita al menjador d'olives....
Deixa't de manies, les clàssiques al poder!!! Quin tiberi, no?? M´encanta tot, el ous i el pastís,llàstima que no hi pugui ficar cullerada...
Els clàssics són boníssims.
Nani
uns ous clássics guarnits amb molt de gust! moltíssimes gràcies Gemma per participar. Petonets
Els clàssics però bonissimsssss............i aquests pastis te molt bona pinta:
Petons
Qué plato de huevos rellenos más estupendos.
Dan ganas de coger un par de ellos.
Besos
Una presentació molt maca per un plat de sempre amb èxit assegurat, ara mateix n’agafaria un parell
Petons
Ohhh!!! Quina presentació més xula!!! Amb el teu permís me la penso copiar per aquest estiu al meu sopar bufet de cada any. Genials!!!
Petonets
Felicitats al teu pare!
Quin plat tan xulo que tenia la teva àvia.
Una recepta d'aquelles que agrada a tothom!
Petons i moltíssimes gràcies per participar.
Moltissimes gràcies a tots per els vostres comentaris...
Publica un comentari a l'entrada