Fa molta calor!!!!
Tot i no tenir gaires ganes
de posar-se a cuinar, s'ha de menjar cada dia... i una bona manera de fer-ho es
fent amanides variades.
Avui una d'aprofitament,
d'obrir la nevera i improvisar amb el que hi ha. Crec que el millor d'una
amanida es que sigui ben colorida i variada. Aquesta, precisament color, en
té...tot i que no es molt variada, peró ens va agradar molt !!!
Anem al tema.
Ingredients:
-4 cabdells.
-Unes maduixes.
-Un paquet de taquets de pit
de gall d'indi.
-Oli, sal i reducció de
mòdena de maduixa.
Netejem els cabdells i separem les fulles. Laminem les maduixes.
Per servir el plat, posem les fulles dels
cabdells, per sobre posem el gall d'indi i per sobre les maduixes laminades.
Amanim amb sal, oli i la
reducció de módena.
Fàcil, ràpida, fresca, sana i
molt colorida,no?
Espero que us agradi i.....
Caprofiti !!!!!
8 comentaris:
és tan habitual això d'improvisar davant de la nevera i de vegades surten coses sorprenents com aquesta amanida tan vistosa!
Hola guapa tu
A casa fet amanides cada dia, amb inmaginació, com la teva, que segur que está divina, humm
mil petonets Susanna
Color i frescor! Això és el que va bé ara a l'estiu.
M'agrada la combinació amb els maduixots.
Una abraçada
Gemma,
Qui diu no a una amanida com aquesta? Ara a l'estiu no ve de gust res més. Jo l'havia fet amb préssec i pernil dolç, però la teva combinació m'agrada.
Nani
Quina barreja!!!Ha de ser boníssima!!!
Salut!
Olga
Hola Gemma, una amanida fresca i bona.
Jo també en questió d'amanidas, obro la nevera i m'inspiro.
Tinc una de molt semblant.
Per cert. Com estàs????
Una abraçada i petonets
Gemma,una amanida, fresca, rapida, sana i molt color val mes aixo que fer pastissos.
Hola Gemma,
Amb la calor que tenim les amanides són el plat que millor ens entren.
Jo faig com tu: obro la nevera i a l'amanida l'incorporo la fruita.
Petonets.
Kui_Netes
Publica un comentari a l'entrada