dissabte, 27 d’abril del 2013

CREPS FARCITS DE MELMELADA DE MADUIXA(SENSE GLUTEN)


Dons si, feia molts dies que tenia ganes de menjar creps i no m’atrevia a fer-ne per si no quedaven bons…

Quan vaig veure que el repte d’aquest mes del Memòries d’una cuinera ens convidava a fer creps vaig pensar, aquesta es la meva !!

Us puc ben assegurar que no es nota la diferencia, en absolut. I si no, pregunteu-ho al meu fill. Hi ha algunes receptes que si que es pot dir que tenen un gust diferent, però en aquest cas no es pas així. Fins i tot em va sorprendre a mi… El problema es que ja he trobat una recepta ben bona i això vol dir que cauran mes d’una vegada !!!!!

Potser va quedar una mica mes espessa del normal però va servir per fer unes “tortitas” que també varen volar…!!! 

Vaig farcir el crep amb la melmelada de maduixes que vaig fer dies enrere i, com no, decorat amb fils de xocolata…a mi em fa venir salivera !! Segur que si ho proveu, a vosaltres també us passarà…

Anem al tema.





 

Ingredients:

-1 ou.

-125 grs. De farina sense gluten (Schär)

-25 grs. de sucre.

-250 ml. de llet.

-25 grs. de mantega.

-Un pessic de sal.

Batre tots els ingredients, menys la farina,amb el minipimer. Afegim la farina i continuar batent fins que no quedin grumolls.

Deixar reposar la barreja, a la nevera, uns 30 minuts.

Posem al foc una paella que sigui molt baixa i la pintem amb mantega. Repartim una quantitat de la preparació i la repartim per la paella. Quan es cuita per un costat, li donem la volta i esperem que es faci per l’altre.

Quan els tinguem fets els podem farcir del que mes ens agradi, ja sigui dolç o salat.

El millor que tenen les creps es que donen molt de joc, fins i tot sols estan bons...jajaja
 

 

Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!!

Per cert, ja ho vaig posar al facebook, però per els que no ho heu vist, el meu llibre de Sant Jordi va ser...


                                                              A treballar...!!!!!!!

17 comentaris:

MaryLou ha dit...

Què bons els creps!!! Sort que hi ha aquestes farines especials! i amb melmelada de maduixa i xocolata...ummmmmm!!!
Petonets

Eva ha dit...

Mmmm quina bona pinta!!!! t'han quedat de primera i amb melmelada casolana han d'estar boníssims!

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Aiiiiiiiiii que no recordava el Memòries!!! Bona proposta!

trifasic de baileys ha dit...

una bogeria de postre! m'encata! petons

Tapa't de tapes ha dit...

T'han sortit molt temptadors... mmm! M'agraden més amb fruita que amb xocolata, les creppes, o sigui que compro ara mateix les teves!! Petons

Margarida ha dit...

Doncs quina alegria per al teu fill! A casa les crêpes també tenen molt d'èxit. I amb aquesta melmelada segur que eren boníssimes!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Pues la pinta que fan es molt bona, llàstima de no poder-los tastar per la pantalla.
Petons.

Cristina ha dit...

T'han quedat genial! I que bo aquest farcit!!! Demà per esmorzar ja ho provaré :)

Un petonet!!

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Nyam, nyam! Avui publiquem els nostres i el farcit és força semblant, amb la xocolata hi deu quedar de vici!
Petons
Sandra

La Cuina Violeta ha dit...

Melmelada de maduixa, que bona. M'agrada el llibre de Sant Jordi, me'l miraré.
Nani

Ricard Sampere ha dit...

M'agraden els creps, però com deus imaginar, la meva preferència va pels salats, tot i que en ocasions he demanat de dolços...

Però mai he fet. Sempre ha estat fora de casa.

Unknown ha dit...

Gemma, ets una crack. M'encanta com demostres cada dia que menjar sense gluten no te perque limitar la imaginació i el plaer. Aquestes creps fan una pinta exquisita ! Abraçades

Pumuky ha dit...

Amb melmelada de maduixes es veuen irressitibles!

Petons!

Cristina ha dit...

Brutal!!! EStàs que te sales!

món cosit a mà ha dit...

molt bona pinta!!

GEMMA ha dit...

Gràcies a tots per els vostres comentaris!!!

Coses de Llàbiro ha dit...

Què bé que hagis trobat una recepta que us agradi, sempre s'acaben trobant alternatives.
Moltíssimes gràcies per participar.