diumenge, 9 de juny de 2013

CANELO FRED DE PERNIL DOLÇ

Avui un plat fred, que aquests dies que ja comença a fer caloreta i ve molt de gust.
El podem deixar preparat al matí. Tant sols tenir en conte de treure’l de la nevera una mica abans de menjar, perquè no estigui molt fred.
La “ensaladilla rusa” la podem fer a casa o la podem comprar al mercat, a la parada de llegum cuita, ja feta.
Es un plat molt senzill de fer, però no per això menys bo!
No posaré quantitats, ja que va en funció de les persones que en tinguin que menjar.
Anem al tema.


Ingredients:
-Patata.
-Pastanaga.
-Pèsols.
-Mongeta tendre.
-Maionesa.
-Pernil dolç. Tants talls com canelons volem fer.
-Enciam i tomàquet cirerol.

Tallem les verdures a quadrets i les anem bullint, cada una el temps que necessiti.
Les escorrim bé i barregem amb una mica de maionesa.
Posem la “ensaladilla rusa” a sobre del tall de pernil i ho enrotllem.
Reservem a la nevera fins una mica abans de menjar. Decorem amb una mica de maionesa i acompanyem amb amanida i uns tomàquets cirerols.
Mes fàcil, impossible!
Espero que us agradi i ……Caprofiti !!!!!


11 comentaris:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Es molt pràctic i molt bo, que amb el bon temps ve de gust sortir de casa i no estar a la cuina.
Petons.

Roser ha dit...

i taaan!! jo també en faig d'aquests a l'estiu!! i mira que es bo ehh! petons

Marina A.F. ha dit...

Ideal per un picnic sota l'arbre!!

QUIMA ha dit...

Mira que a l'estiu m'agraden els plats fred,però canelons de pernil dolça mai n'he fet. Apuntada la recepta.
petons

Neus Garcia ha dit...

Que bons!!! Jo també tinc uns canelos de pernil dolç ara mateix al blog però són en versió calenta.... aquests fan molt bona fila i amb el farciment d'ensaladilla segur que són boníssims!

Víctor Castillo ha dit...

Uns canelons perfectes, ara que per fi sembla que arriba l'estiu!

Petons!

Cristina ha dit...

Molt bé Gemma!!! Ideal per a persones com jo que dinen a les 16.00 hores i acalorades.

Catieu ha dit...

Ben facileta i deliciosa. Ideal pels dies que venen. Me l'enduc....
Petonets :-)

Miquel ha dit...

muy buenos y ideal para el verano,bueno para ya mismo
Bon cap de setmana
peto

MARGA** ha dit...

es una recepta que et treu d'un ensurt. Jo soc vegetariana pero abans m agradaven molt. Un besote desde el meu blog vegetarià:

elrinconvegetarianodemarga.blogspot.com.es

Ricard Sampere ha dit...

Jo l'havia vist fer en un familiar, però li donava un toc final a la planxa, de manera que quedava el pernil com caramelitzat. Penso que igual hi posava sucre...

I eren un èxit sempre..