dimarts, 25 de març de 2014

POLLASTRE AMB VERDURES


Aquest es un dels plats que recordo que ens feia la meva tieta, quan anàvem a casa seva a dinar.
Com alguns sabeu a mi les verdures no m’entusiasmen, però haig de reconèixer que fetes així, les menjo mes a gust.
Com està molta estona al foc, el pollastre queda molt tendre i es un plat molt sa, apte per fer dieta, si no i suques pa, es clar…jaja.
Anem al tema.

Ingredients:
-1 pollastre tallat a octaus
-Pastanaga.
-Carabassó.
-Mongeta tendre.
-Ceba.
-Tomàquet.
-Patata.
-Qualsevol altre verdura que hi vulgueu posar...
-Oli i sal.

Traiem la pell del pollastre. El passem per la cassola i quan agafa color el salem.
Tallem  les verdures a daus i les afegim totes de cop. Les deixem a foc mig, donant unes voltes i quan agafen color baixem el foc al mínim. Tapem la cassola  i ho deixem coure una hora.
No cal afegir cap tipus de líquid, ja que es cou amb la propia aigua que deixen les verdures…


Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!

13 comentaris:

sandra/ josemaria ha dit...

per lleparse els dits

lolines ha dit...

un plat bonissim!!!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Es molt difícil Gemma no sucar-hi pa, però de totes maneres es una bona recepta, a mi si m'agraden les verdures.
Petons.

Marina A.F. ha dit...

Una recepta clàssica i nutritiva, Gemma.

Miquel ha dit...

Una receta bien buena y muy sana,me gustan las verduras asi.
peto

MaryLou ha dit...

Té raó la Anna, un s'ha de resistir molt per no sucar-hi pa en aquest plat!
Petonets

Teresa ha dit...

Ahir el tenia semblant, però al forn! Aquests és per a sucar-hi pa!! molt bo!

Isabel ha dit...

Fàcil, bona i sana.
M'has donat una bona idea, per les cuinetes que fem per els avis de Sants.
Petons

Margarida ha dit...

Doncs a mi les verdures m'agraden de totes maneres! I amb pollastre, resulta un plat molt bo i saludable!
Petons

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Gemma; Tant el pollastre com les verdures les trobo un bon al.liat per a mi, per tant és un d'aquells plats que el trobo molt "resultón" per a tothom.
Salutacions Gemma¡¡ :O)

La Taula d'en Bernat ha dit...

Difícil no sucar-hi pa amb aquest suquet tan bo!!!

Ricard Sampere ha dit...

El pollastre és una de les carns que gaudeixo més. Fet com sigui el gaudeixo, però quasi em va vergonya reconeixer que com el gaudeixo més és a la brasa, una mica torradet per fora... (i dic brasa eh?... no dic a l'ast, que ja sol arribar més tunejat amb el suquet que li van tirant).

Però no ho diguis a ningú això, que després dirant que tinc poc nivell "gastro"... ;)

GEMMA ha dit...

Gracies a tots per els comentaris...