diumenge, 22 de febrer del 2015

CALAMARSETS AMB FAVETES I CLOÏSSES


En els cursos de cuina del Casal cada setmana li toca a algú diferent portar els ingredients per fer la recepta. Després t’emportes el plat fet a casa.
Explico això perquè el meu marit sempre diu que a mi no em toca mai quan hi ha coses que a ell li agraden molt.
Dies enrere vam fer aquesta recepta i li vaig prometre que li faria aviat.
Dons avui ha estat el dia! I ha triomfat!!!
No es gens complicat de fer. I si et donen les faves pelades, com ha estat el meu cas, dons menys feina!
Anem al tema.


 


Ingredients:

-1 kg de faves, pes net. ( son 4 kg de faves)
-1/2 kg de calamarsets.
-1/2 kg de cloïsses.
-1 manat de cebes tendres.
-1 manat d’alls tendres.
-1 got de vi blanc.
-Oli, sal i pebre vermell dolç.
Tallar les cebes i els alls tendres a trossets. Saltejar en una cassola amb oli. Quan agafi una mica de color afegim els calamarsets i els saltegem a foc viu.
Incorporem el pebre vermell i el vi blanc. Deixem reduir una mica.
Afegim les faves i les coem, tapades, uns 30 min, mes o menys, a foc lent.
Obrim les cloïsses a part. Les afegim uns 5 min. abans d’acabar la cocció de les faves.
Servir-les ben calentes acompanyades d’una copa de bon vi.

 

Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!

7 comentaris:

Fem un mos ha dit...

Quina cassoleta tan deliciosa!!!
Petons

Paprika en la cocina ha dit...

I tant que ha triunfat, quin plat mès bó!!
Petons.

MaryLou ha dit...

Quina cassoleta!!! com diu la Sión!! m'emporto la recepta!!!!
Ja et perdono que no participessis...ja,ja,ja...
Una abraçada!!

trifasic de baileys ha dit...

que bons aquests plats que amb 4 ingredients sencills surten grans delicies! petons

Teresa ha dit...

Bo no, requetebó deuria estar... !ptons

ISABEL ha dit...

Quina casualitat, l'última entrada meva també es de calamarsets.
Deliciosos!!!!!
Petons

Gemma ha dit...

M'encanten aquests mars i muntanya!