dilluns, 11 de maig de 2015

TARTAFLAM DE PLÀTAN


Si, ja se que es un títol estrany però es que es així. Una tarta amb textura de flam.
La tenia feia molt de temps a pendents i no trobava mai el moment. Però dissabte anava a veure als pares i vaig pensar que era el moment. La meva mare es fan dels flams!!
Es molt fàcil de fer i queda molt bo.
La recepta original porta panses de Corint, però jo li he posat perletes de
xocolata….
Anem al tema.


Ingredients:
-3 plàtans.
-4 ous.
-250 ml. de llet.
-50 grs. de “Maizena”.
-100 grs. de sucre.
-1 cull. petita,de llevat.
-Un pessic de sal.
-100 grs. de perletes de xocolata.
-Escames de xocolata blanca.
Tallem els plàtans a rodanxes. Reservem dues o tres rodanxes per decorar. Els passem per una paella junt amb la mantega.
Batre els ous amb el sucre. Quan agafin volum afegim la maicena, la sal i el llevat.Afegim la llet i els plàtans. També afegim la meitat de les perletes de xocolata.
Untem un motlle amb mantega i omplim amb la mescla.
Coure al forn a 190º uns 30 min.
Deixem refredar i desemmotllem. Desfem el xocolata al micro i decorem fent unes decoracions amb la xocolata, les rodanxes de plàtan i les escames de xocolata blanca.
Unes altres postres sense gluten!

Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!!

 

5 comentaris:

lolines ha dit...

bonissim, i amb una decoració molt maca.

sandra/ josemaria ha dit...

que bonaaaaaaaaaaaaaaaa

Cristina ha dit...

Bravo! el canvi per perletes de xoco! ara sí que aquest flam és 100% Cristina..ejejeje.

Roser Font ha dit...

m'encanten aquestes combinación de pastís- flam, fa que el postre sigui més lleuger i puguis repetir tantes vegades com vulguis! petons

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Ben fresquet ve molt de gust i de pas mengem fruita.
Petons.