dissabte, 20 de juny de 2015

MADALENES DE SOBRASSADA

Avui es dia 20 i toca publicar una recepta del repte del blog al plat.
Aquesta vegada es un repte una mica especial! El blog triat es el de la Merce de Destapant cassoles. Com sabeu es la creadora d’aquest repte i es mereix que , per una vegada, sigui ella la protagonista. Bona pensada Isabel i Josep.
Tot i que a casa som fans de les mousse com la Mercè, avui “republicaré” una recepta que he fet un munt de vegades a casa i que sempre triomfa!
Les magdalenes de sobrassada. I un plat apte per celíacs!!
Mercè, espero que gaudeixis del teu dia!! I que puguem gaudir de molts mes cafetons…jeje
Anem al tema.

Ingredients: (per unes 16 unitats)
-100 grs. de sobrassada.
-2 cll. de tomàquet fregit.
-4 ous.
-60 ml. de nata líquida.
-100 grs. de formatge ratllat
-1 cull.petita de llevat en pols.
-Sal, pebre i herbes provençals o orenga.

Batre els ous i barrejar amb la nata, el tomàquet, el formatge, la sal, el pebre i les herbes que vulguem posar-hi. Afegim el llevat i la sobrassada. Jo la vaig treure de la
nevera una estona abans per què es desfés millor a la barreja.
Remenem bé i omplim el motlle. Vaig aprofitar per estrenar un motlle que m'havien regalat per el meu aniversari i que va ideal per fer aquestes magdalenes.
Enfornem a 200º C uns 15 min. i deixem refredar sobre una reixeta.

Espero que us agradi i.....Caprofiti !!!!!






9 comentaris:

Roser Font ha dit...

oohhh no l'havia vist mai i em sembla super fàcil i deu ser explosiu!!! m'enduc la recepta amb el teu permís! petons

Anna Pigarda ha dit...

Un aperitiu saborós i molt fàcil de fer! Provaré de fer-lo a casa, però hauré de cercar un altre ingredient, que la sobrassada no m'agrada. Amb quin altra ingredient creus que quedaria bé aquesta recepta? Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat

Anna Pigarda ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mercè Corbera ha dit...

Gracies preciosa!, sabia que trobaries la recepta!. Aquestes magdalenes són un dels meus recursos més utilitzats amb amics a casa. Son bonissimes. Moltes gracies per participar, com sempre!

M Glòria ha dit...

M'encanten, segur que les tastarem ben aviat!
Ptnts
Dolça

Cristina ha dit...

Una magdalena farcida amb una excel.lent sobrassada és el millor aperitiu que hi pot haver a taula. Mato per la sobrassada!

Teresa ha dit...

què bona la sobrassada... ! unes magdalenes molt gustoses segur!!! bona revetlla!

La Cuina de l'Olga ha dit...

Me les apunto! Cauran per algun sopar d'estiu al porxo.....segur!
Salut!
Olga

GEMMA ha dit...

Gracies a tots per els comentaris