dimecres, 7 d’octubre de 2015

CANELONS FREDS DE TONYINA

Com la calor no vol acabar de marxar, aprofitarem per fer uns canelons freds.
Aquets van farcits de tonyina. Però es poden farcir del que mes us agradi.
He utilitzat una pasta de canelons que no s’ha de bullir, així no hem ni d’encendre el foc.
I uns altres estan fets amb una placa de caneló, sense gluten.
Podem deixar-los preparats unes hores abans, sense problema.
Anem al tema.

Ingredients per dues persones:
-6 plaques de canelons
-tonyina.
-Olives.
.Enciam.
-Maionesa.
Posem en remull amb aigua una mica calenta, les plaques de canelons, uns 12 min.
Les deixem esteses sobre un drap de cotó.
Preparem el farcit. Posem en un bol una mica de tonyina, unes olives tallades a trossets, l’enciam tallat molt petit i una mica de maionesa per lligar la barreja.
Farcim cada caneló amb una mica de la barreja. Enrotllem cada caneló. Ho decorem amb maionesa o també queda bé amb salsa rosa.

Espero que us agradi i.....Caprofiti !!!!!

8 comentaris:

Miquel ha dit...

Fáciles y buenos, siempre son bien recibidos estos canelones.
petons

sandra/ josemaria ha dit...

que boooooooooooooooo

Fem un mos ha dit...

Uns canelons freds, una idea genial i molt bons!!
Petons

La Cuina de l'Olga ha dit...

Mmmmm.....gràcies per tan bona idea!! Cauran un dia d'aquests......
Petons,
Olga

ISABEL ha dit...

Gemma
Una bona recepta per preparar-los amb anticipació.
De vegades ens compliquem, però les receptes com aquestes son fàcils i segur que mes bones.
Petons

Julia ha dit...

Quina receta mes bona y super resultona.
Ha començat aquesta època de l'any que a molts posa tan melancòlics, i que molts altres gaudeixen perquè la calor ja ens diu adéu, pels seus colors tan especials. Avui us porto un post sobre rodes, desitjo que el gaudeixis. Em segueixes ... Elracodeldetall.blogspot.com

Gemma ha dit...

Els dilluns tinc a dinar a les meves nebodes, i aquests canelons segur que triomfen. I sense encendre el forn encara millor!

GEMMA ha dit...

Gracies per els vostres comentaris