dissabte, 26 de setembre de 2015

RAP ALLAGOSTAT ( al estil de la Rosita)

Una recepta d’’aquelles que et retornen als records de la infància.
La meva àvia tenia costum, en un dia de celebració, fer aquest rap. I jo feia molt de
temps que tenia ganes de fer-ne.
De rap allagostat he vist diferents maneres de cuinar-ho. Però aquesta es la manera com el feia ella i , us puc assegurar, que queda boníssim!!
Acompanyat d’una amanida, teniu un plat únic.
Anem al tema.

Ingredients:
-Dos lloms de rap.
-Pebre dolç.
-1 tomàquet.
-1 ceba.
-Sal i oli.
Deixem els lloms del rap ben polits. Salem.
Els arrebossem amb el pebre dolç i els col·loquem en una safata de forn.
Tallem la ceba i el tomàquet a trossets petits i ho afegim al rap. Un raig d’oli bo i al forn.
El forn, estarà pre escalfat a 190º. Amb uns 10 min. de cocció,en tindrem prou.
Separem el rap de la bresa  i deixem que es refredi.
Quan es fred, el tallem a rodanxes. Ho acompanyem amb una maionesa i jo he triturar tota la bresa i ha quedat una salseta per llepar-se els dits!

Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!!

Us deixo l’enllaç de la revista d’intoleràncies alimentaries TRAZAS. Molt interessant.

8 comentaris:

lolines ha dit...

Una recepta de festa major.
De casa de tota la vida.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Gemma; Quin plat més i més i molt més i... de bo... i encara amb quedo curt, doncs la veritat que és una delícia poder veure - i vosaltres- poder menjar aquesta delícia tant i tant i molt més que bona.
Salutacions Gemma¡¡ :O)

GEMMA ha dit...

Antiga pero sempre actual,Lolines

GEMMA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
GEMMA ha dit...

Josep, jo tambe crec que es un plat dels bons!

GEMMA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
GEMMA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
GEMMA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.