dissabte, 19 de setembre de 2015

TRUITA DE MONGETES DE SANTA PAU I PERNIL


Dia 20. Això vol dir repte del Blog al Plat.
I aquesta vegada del blog de la Sión, Fem un most.
La Sión i en Miquel son una parella encantadora amb la que he coincidit mes d’una vegada. I del seu bloc n’he tret unes quantes, de receptes. Crec que son receptes fàcils i senzilles d’entendre. La que he triat la he fet mes d’una vegada, ja que al meu marit li agraden molt les mongetes de Santa Pau.
La versió de la Sión es amb bacó, però aquesta vegada la he fet amb taquets de pernil, ja que es el que tenia. I també ha quedat molt bona.
Anem al tema.



Ingredients:
No posaré quantitats perquè depèn de per quants vulgueu fer la truita.
-Mongetes de Santa Pau
-Taquets de pernil serrano.
-Ous.
-Oli , sal
En una paella amb unes gotes d’oli saltegem el pernil, dos minuts. Afegim les mongetes, que ja estaran cuinades, i li donem dues voltes.
En un bol batre els ous i afegir les mongetes amb el pernil. Farem la truita com si fos
de patata.
Ja veieu que fàcil de fer i que bona que queda!
Si voleu veure la de la Sión, aquí la trobareu.

Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!!

32 comentaris:

MaryLou ha dit...

Boníssima!!!!
Petonets

Cristina ha dit...

Quin profit de truita! jo em pensava que de Santa Pau eren només els fesols, però tant se val...Segur que el teu marit encantat.

M Glòria ha dit...

Amb bacó o amb pernil...aquesta truita de fesolets de Santa Pau és boníssima!!!
Ptnts
Dolça

La Cuina de l'Olga ha dit...

Aquesta truita ha de ser molt bona! M'agraden molt els dos ingredients per separat així que junts.....ja et pots imaginar!
Petons,
Olga

lolines ha dit...

Truita amb mongetes de Sta, Pau, tot un luxe.

Gemma ha dit...

Recepta 100% representativa del blog Fem un mos. Molt ben triada!
Una truita deliciosa!

Roser Font ha dit...

ole!! jo vaig descobrir els fesols de santa pau fa una setmana, i aquesta versió amb truita m'agrada molt, un encert! petons

Fem un mos ha dit...


Gracies pel temps dedicat a navegar entre les meves receptes i per les paraules sobre las propostes del blog.
Una fantàstica truita.
Gracies GEMMA

Teresa ha dit...

Com no ha de quedar bona, amb els ingredients que porta!!! boníssima! petons

mercè ha dit...

Quina truita més lluïda!, senzilla i de qualitat, com tot el que fa la Sión. Merci Gemma!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Gemma; Una truita sempre és un "salvasopars" sigui del que sigui, si a sobre l'hi posem aquestes monguetes de Santa Pau i el pernil, de ben segur que es converteix en un sopar espectacular¡¡
Salutacions Gemma¡¡ :O)

GEMMA ha dit...

Si que esta bonissima!

GEMMA ha dit...

Potser si que s'en diuen fesols...pero es igual de bona Cristina!!

GEMMA ha dit...

Si, si Glòria....Amb bacó tambe esta bonissima!

GEMMA ha dit...

Olga, si t'agraden els dos ingredients,ęxit assegurat!!

GEMMA ha dit...

Gråcies Lolines

GEMMA ha dit...

Gracies Gemma...jo també crec que representa be el blog de la Sión!

GEMMA ha dit...

Dons un bon descobriment, Roser!

GEMMA ha dit...

Un auténtic plaer Sión...i ho faig a sovint!
I encantada de compartir amistat amb vosaltres!

GEMMA ha dit...

Si que queda bona, si, Teresa

GEMMA ha dit...

Gråcies Mercę! No podia faltar a la teva convocatoria!

GEMMA ha dit...

I tant Josep. No hi ha millor "salvasopars" que una truita!!

GEMMA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
GEMMA ha dit...

Si que queda bona, si, Teresa

GEMMA ha dit...

Un auténtic plaer Sión...i ho faig a sovint!
I encantada de compartir amistat amb vosaltres!

GEMMA ha dit...

Dons un bon descobriment, Roser!

GEMMA ha dit...

Gracies Gemma...jo també crec que representa be el blog de la Sión!

GEMMA ha dit...

Gråcies Lolines

GEMMA ha dit...

Olga, si t'agraden els dos ingredients,ęxit assegurat!!

GEMMA ha dit...

Si, si Glòria....Amb bacó tambe esta bonissima!

GEMMA ha dit...

Potser si que s'en diuen fesols...pero es igual de bona Cristina!!

GEMMA ha dit...

Si que esta bonissima!