dimarts, 19 d’abril de 2016

TIMBAL DE KUMATO I TONYINA

Sembla que comença a fer bon temps, al menys a Barcelona…
Ja venen de gust plats fresquets i aquest es un d’ells. Senzill a mes no poder però no per això menys bo.
Aquesta varietat de tomàquet ens agrada molt a casa nostre. També en diuen tomàquet negre i el seu sabor es molt dolç. Tot i que es “carillo” , algun dia ens ho podem permetre, no…?
Anem al tema.


Ingredients:
-Un tomàquet, o dos, per persona.
-Tonyina en oli.
-Pastanagues.
-Olives.
Netegem be els tomàquets. El partim a rodanxes, unes dues o tres.
Posem la tonyina en un colador perquè tregui l’excés d’oli. Anem fent una capa de tomàquet i una de tonyina i així fins a omplir totes les capes de tomàquet.
Pelar la pastanaga i, amb un pelador anem fent làmines de dalt a baix.
Presentem el plat amb el tomàquet farcit i acompanyat de les olives i les cintes de pastanaga.
Mes fàcil, impossible!!

Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!

Tinc curiositat per saber les receptes que heu triat per participar al repte d’aquest mes Del Bloc al Plat!!

 

6 comentaris:

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Aquesta presentació m'agrada molt, encara que a vegades rellisca una mica i es desmonta i has de tornar a ficar les capes ben posades. Ve molt de gust amb el bon temps que fa.
Petons.

GEMMA ha dit...

Anna:
La veritat es que per cada un que s'aguanta be, dos cauen...jeje

Mj Salla ha dit...

Quina bona pinta!!! Aquest tipus de tomacat i la tonyina fan molt bona combinació. M'agrada.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Gemma; Uns bons "entrepans" de tomàquet i tonyina, sens cap dubte bons, bons... dóna ganes de donar-hi una mossegada.
Salutacions Gemma¡¡ :O)

Teresa Graell ha dit...

El tomàquet i la tonyina lliguen molt bé!! Aixi que segur que l.amanida triomfa! Bon Sant Jordi!

Teresa Graell ha dit...

El tomàquet i la tonyina lliguen molt bé!! Aixi que segur que l.amanida triomfa! Bon Sant Jordi!