dijous, 9 de juny del 2011

CONILL AMB CEBA


Així com a la meva àvia li apassionava la cuina, a la meva mare no li agrada massa cuinar. Per això sempre procura fer plats que no li compliquin la vida. Encara que ella no ho creu, els plats que fa sempre li surten fantàstics, i el que us presento avui, es un d’ells.
Jo, a casa, només el puc fer quan som a dinar el fill petit i jo, ja que som els que ens agrada el conill i avui era el dia  perfecte.
Es molt senzill de fer i com està fet al forn, ideal per la operació  bikini, en la que estem immerses  mes d’una…oi?

Anem al tema.

Ingredients: ( per 2 persones)
1 / 2 conill a quarts.
2 cebes.
Sal, orenga  i oli.

Encenem el forn a 180º.
Pelem i tallem les cebes a rodanxes, les posem a la safata de forn i a sobre posem el conill, el salem i espolsem amb orenga.
Un raig d’oli i al forn de 30 a 40 min.
Si veiem que es torra massa, baixem el forn perquè es tracta de que es faci a poc a poc, així queda super tendre.
Com veieu es molt senzill de fer i us garanteixo que queda boníssim.


Aprofito aquesta entrada per comentar-vos que ha sortit al mercat una nova revista per persones amb intoleràncies  i al·lèrgies  alimentaries que es diu Trazas. Veureu un logo amb un enllaç al canto dret del blog, on hi ha un accés directe.
Es una revista que funciona per subscripció. Si en voleu mes informació no dubteu amb preguntar-me.


Espero que us agradi i … Caprofiti !!!!

12 comentaris:

trifasic de baileys ha dit...

Carai, si que és fàcil si, només 3 ingredients i temps, a més d'econòmic! a mi també m'agrada molt el conill, tot i que no el faig mai, em deu semblar complicat de fer, però aquesta recepta teva no ho és pas! La provaré! petons

mercè ha dit...

Noia, doncs si no et fa res la propera vegada em fas un lloc a taula que a mi el conill m'agrada d'allò més!. Té molt bon aspecte!. Estic contenta d'haver-te conegut Gemma. Una abraçada.

Judith ha dit...

amb el que a mi m'agrada el conill!!!! espera que vinc a sopar!!! jajajajaja. Petonets guapa

GEMMA ha dit...

Roser:
Ja veus que no es gens dificil.

Merçè:
Estas convidada quan vulguis. Jo també estic contenta d'haver-te conegut.

Judith:
El problema es que ens el hem menjat per dinar, jajaja.

Sonia ha dit...

Hola, Gemma

Vinc a contestar-te la pregunta, despres torno per mirar-me el blog

:-)

Al HEMC pots presentar 2 receptes, en dos entrades diferents (tens temps fins el 25 de juny)

Una abraçada

Gemma ha dit...

Doncs per no agradar-li la cuina, fa un conill sensacional. Visca les receptes de les mares! :)

Lourdes ha dit...

¡¡holaaa!!.. Gracias por avisarme de la revista que, por supuesto, me parece muy interesante.
Besotessss

La cuina de l'Eri ha dit...

Operació bikini? Què és això??? je, je
Visca el conill! i amb cebeta és ideal. Manté el seu gustet i queda genial. Petonets

GEMMA ha dit...

Sonia:
Per poc que pugui participare al hemc

Gemma:
Les de les mares son les millors receptes.

Pikerita:
Me alegro que te haya gustado.

Eri:
es perfecte, sa, bo i economic

Anònim ha dit...

M'encanta el conill! Aquest a part de fàcil, es veu boníssim
Ja m'agradaria estar immersa en l'operació bikini... però no en sóc capaç!! jajaja això de tenir el bloc és matador! jejeje
Petonets
Sandra

Irene ha dit...

M'encanten aquests receptes tan fàcils de preparar: pocs ingredientes, una estona al forn, i tens el dinar llest!

GEMMA ha dit...

Sandra:
Costa una mica, pero jo he estat capaç de fer-ho,jajaj

Irene:
Benvinguda al meu blog, espero veuret sovint per aqui...