dijous, 30 de juny de 2011

PINXO D' AMANIDA GREGA

Si he de ser sincera, el repte d’aquest mes que ens proposava Film&Food, no era del tot  captivador. La pel·lícula em va encantar i la he vist mes d’una vegada, però el menjar grec…. No m’entusiasma, però  vaig dir que participaria  i aquí estic.
Com estic a dieta i les amanides formen part del meu menú des de fa dies, que millor que fer una amanida grega, però  per que fos diferent, la he fet versió pinxo.
He aprofitat per afegir l’ ingredient  secret, que tot sigui dit, a mi em va costar d’endevinar, per acompanyar  el plat. Ja tinc els pinxos a la nevera esperant-me per sopar, que amb el calor que fa, es el que ve mes de gust, no ho creieu…?
Es molt fácil de fer:
Tomàquet  madur
Enciam.
Ceba vermella
Cogombre ( el del país)
Formatge feta
Olives negres
Reducció de Mòdena ( en aquest cas amb gust a taronja)
Figues.

Muntar el plat com es veu a la foto i…. a menjar.
El plat ha on  esta presentada l’amanida, es un  dels regals que em varen fer per el meu aniversari.

Espero que us agradi i…. Caprofiti !!!!!

Com podeu veure a la dreta de la pàgina, tinc un nou apartat, que encara està en procés d’elaboració. El disseny , com no podia  ser d’altre manera, d’en Josep del  Cafè de nit.
Moltes gracies, una vegada més,per la teva paciència.

13 comentaris:

Judith ha dit...

la propera vegada que hagis de cuinar alguna cosa grega mavises!!! a mi m'encanta!!! petonets guapa

mercè ha dit...

No conec prou la cuina grega per donar opinió, però si que opinaré sobre els teus pinxos...TEMPTADORA MOSSEGADA!...aquesta presentació encara ho acaba d'arrodonir més. Una abraçada.

Montse de Sants ha dit...

En aquest cas jo et diria que l'has provat poc. La cuina grega utilitza les verdures d'una manera particular, contrastant sabors i fent plats que tot i complets, no resulten pesats. El clima els fa fer plats refrescants, com l'amanida grega o el tsasiki, i d'altres que combinen sàviament les verdures amb la carn, com les dolmades i la moussaka. Per mi, junt amb la italiana, és la cuina que més m'agrada! Aquesta presentació és molt original i pràctica per a tenir-la apunt. Petonets!!

La cuina de l'Eri ha dit...

Hola,
Doncs mira a mi m'encanta la cuina grega.. i si tens oportunitat tasta les olives de Kalamata amb el feta... és una delícia!!
Tu has fet una versió pròpia, que com no podia ser d'una altre manera t'ha quedat boníssima!!!!!!!!!!!!
Petons

Gemma ha dit...

A mi sí que m'agrada la cuina grega, amb ingredients tan propis de la dieta mediterrània trobo que és molt semblant a la nostra. Aquests pinxos han de ser sensacionals per a un sopar sa i diferent!

Ingrid ha dit...

Una amanida super original, en pinxo!!!! m'encanta guapa!
Moltes gràcies per participar!!
Un petó enormeee
Ingrid

Irma ha dit...

M'encanta l'ideia de amanida/pinxo!

elsfogonsdelabordeta ha dit...

Trobo que en pintxo ha de quedar molt bona... hem coincidit, nosaltres sobre una torrada! jejeje
Petonets
Sandra

Cristina ha dit...

Sensacional! Jo també sóc fan de la cuina grega, potser perquè em limito el formatge i encara en desitjo més per menjar-ne...el bressol de la cuina mediterrània és sa i nutritiu.I els teus pintxos per picar, picar...

GEMMA ha dit...

Judith:
Quan vulguis..estás convidada.

Mercè:
Jo tampoc la conec massa, la cuina grega.

Montse:
Estic segura que el problema deu ser que la he provat poc, a veure si m'animo a provar mes coses.

Eri:
Amb les olives si que no puc, ni verdes ni negres...

GEMMA ha dit...

Gemma:
Si que es una cuina semblant a la nostra.

Ingrid:
Encantada de participar i esperant el proper repte...

Irma:
Benvinguda al meu blog.

Sandra:
Si, ja he vist la vostra torradeta, també molt fresqueta.

GEMMA ha dit...

Cristina:
Jo hem quedo mes amb els pinxos...

La Taula d'en Bernat ha dit...

Quin pinxo més original i més mediterrani! M'encanta!!!

Petonets!
Anna