diumenge, 3 de març del 2013

FILETS DE PORC AMB SALSA DE MORES.


Aquesta es una recepta senzilla de fer i, si us agraden els contrastos de sabors, molt bona.

La salsa es pot variar i fer del sabor que es vulgui, però aquesta de mores li dona un punt diferent...

Es un plat que es pot deixar preparat el dia abans i tant sol tindrem que fer l'acompanyament el mateix dia.

Anem al tema.
 

Ingredients:

-2 filets de porc.

-1 pot de confitura de mores.

-Herbes provençals.

-1 Ampolla petita de cava.

-2 pomes golden.

-Mantega.

-1 cull. de sucre.

-Oli, sal i pebre.

Posar sal , pebre i les herbes als filets. Untar amb una mica de confitura de mores i deixar en maceració durant una hora.

Coure al forn amb una mica d'oli durant 10 min. a 200ºC.

Afegir el cava i una mica mes de confitura i tornar a posar al forn 10 o 15 min. mes.

Una mica abans de servir, tallar les pomes a rodanxes i saltar-les en una paella, amb una mica de mantega i la cullerada de sucre.

Servim  un tall de carn i un de poma i així fins que tallem tota la carn i amb la salsa per sobre.

Espero que us agradi i.....Caprofiti!!!!!

 

 

20 comentaris:

Els fogons de la Bordeta ha dit...

La salseta de móres ha d'estar tremenda, i el filet rosadet com a mi m'agrada!!
Petonets
Sandra

Ramon Juanola ha dit...

Gemma t'ha quedat molt maco aquest plat i ha de ser molt bo.

QUIMA ha dit...

Segur que el contrast de sabors ha de ser bonisism.
Petons

A peu coix. N. Sagués ha dit...

Ha d'estar molt bó. La poma hi dóna un toc genial a aquests tipus de plats.

mercè ha dit...

Aquesta és una recepta atrevida i atractiva!!!, com TÚ!!!!, una abraçada guapa!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

La carn de porc amb fruites m'agrada, la poma li queda molt bé, però la salsa de mores ja m'està intrigant.
Petons.

Miquel ha dit...

una combinacion bien buena y que queda genial y gusta siempre
bona setmana
peto

Tapa't de tapes ha dit...

Molt bo, Gemma! I els filets ben rosadets, sense coure massa... fantàstics.

trifasic de baileys ha dit...

els fruits vermells i la carn sempre van bé oi? no he provat mai aquesta combinació però m'encanta el contrast! petons

Gemma ha dit...

Els acompanyaments de fruita dolça al porc li van molt bé.
Una recepta senzilla de fer i que et fa quedar la mar de bé!

Fem un mos ha dit...

Que bé que li va al porc la fruita dolça
Petons

Cristina ha dit...

Nyam! amb fruita és ideal.

No tot són postres ha dit...

És d'aquells plats que sempre agrada, el llomillet i les fruites vermelles fan festa!!
PTNTS
Dolça

La Cuina Violeta ha dit...

El porc i la fruita combina molt bé. Una molt bona presentació.
Una bona setmana Gemma,
Nani

La cuina de la Isabel ha dit...

Una recepta rodona.
Porc i salseta dolça.
De festa total..
Bonísim

el taller de cuina ha dit...

Trobo que la llaminera amb contrastos dolços queda molt bona, sobretot si la cuines d'un dia per l'altre!!
petonets

Els fogons de la Isabel ha dit...


A casa ens agraden molt aquest contrast de sabors. Segur que està boníssim. Isabel

Catieu ha dit...

M'encanta la combinació!! Si si m'agraden els contrastos, ha de ser una delicia!!1
Petonets

ANNAFS ha dit...

Uns contrastos de sabors ben bo!

GEMMA ha dit...

Gracies a tots per els vostres comentaris!!!