Aquesta es una recepta senzilla de fer i, si us agraden els contrastos de
sabors, molt bona.
La salsa es pot variar i fer del sabor que es vulgui, però aquesta de mores
li dona un punt diferent...
Es un plat que es pot deixar preparat el dia abans i tant sol tindrem que
fer l'acompanyament el mateix dia.
Anem al tema.
Ingredients:
-2 filets de porc.
-1 pot de confitura de mores.
-Herbes provençals.
-1 Ampolla petita de cava.
-2 pomes golden.
-Mantega.
-1 cull. de sucre.
-Oli, sal i pebre.
Posar sal , pebre i les herbes als filets. Untar amb una mica de confitura
de mores i deixar en maceració durant una hora.
Coure al forn amb una mica d'oli durant 10 min. a 200ºC.
Afegir el cava i una mica mes de confitura i tornar a posar al forn 10 o 15
min. mes.
Una mica abans de servir, tallar les pomes a rodanxes i saltar-les en una
paella, amb una mica de mantega i la cullerada de sucre.
Servim un tall de carn i un de poma
i així fins que tallem tota la carn i amb la salsa per sobre.
Espero que us agradi i.....Caprofiti!!!!!
20 comentaris:
La salseta de móres ha d'estar tremenda, i el filet rosadet com a mi m'agrada!!
Petonets
Sandra
Gemma t'ha quedat molt maco aquest plat i ha de ser molt bo.
Segur que el contrast de sabors ha de ser bonisism.
Petons
Ha d'estar molt bó. La poma hi dóna un toc genial a aquests tipus de plats.
Aquesta és una recepta atrevida i atractiva!!!, com TÚ!!!!, una abraçada guapa!
La carn de porc amb fruites m'agrada, la poma li queda molt bé, però la salsa de mores ja m'està intrigant.
Petons.
una combinacion bien buena y que queda genial y gusta siempre
bona setmana
peto
Molt bo, Gemma! I els filets ben rosadets, sense coure massa... fantàstics.
els fruits vermells i la carn sempre van bé oi? no he provat mai aquesta combinació però m'encanta el contrast! petons
Els acompanyaments de fruita dolça al porc li van molt bé.
Una recepta senzilla de fer i que et fa quedar la mar de bé!
Que bé que li va al porc la fruita dolça
Petons
Nyam! amb fruita és ideal.
És d'aquells plats que sempre agrada, el llomillet i les fruites vermelles fan festa!!
PTNTS
Dolça
El porc i la fruita combina molt bé. Una molt bona presentació.
Una bona setmana Gemma,
Nani
Una recepta rodona.
Porc i salseta dolça.
De festa total..
Bonísim
Trobo que la llaminera amb contrastos dolços queda molt bona, sobretot si la cuines d'un dia per l'altre!!
petonets
A casa ens agraden molt aquest contrast de sabors. Segur que està boníssim. Isabel
M'encanta la combinació!! Si si m'agraden els contrastos, ha de ser una delicia!!1
Petonets
Uns contrastos de sabors ben bo!
Gracies a tots per els vostres comentaris!!!
Publica un comentari a l'entrada