dilluns, 8 de juliol de 2013

GASPATXO DE POMA

 Vaig provar aquest gaspatxo la nit de Sant Joan i em va encantar.
Ahir el vaig tornar a fer seguint la recepta de la germana de l’Anna.
Es un entrant ben fresquet, que amb la calor que fa, ve molt de gust.
El prepareu per el mati, aneu a la platja o a la piscina i quan arribeu….ja veieu las fotos!!
Anem al tema.



Ingredients:
-4 pomes golden.
-1 all i mig
-Vinagre de xerès.
-Oli d’oliva.
-Sal.
-Molla de pa seca. ( en el meu cas, sense gluten)
-1/2 cogombre.
-1/2 pebrot verd.
Pelar les pomes, els alls, el cogombre i el pebrot i tallar a trossets.
Afegim l’oli, la sal i el vinagre. També afegim molla de pa.
Ho triturem tot, molt ben triturat.
Ho deixem a la nevera i ja el tenim a punt.

I ja em perdonareu aquets dies si no comento els vostres blocs però me’n vaig a Stuttgart a veure ballar al meu nebot!!!!
Mireu quina meravella...passió de tieta...jeje



5 dies de turisme , cultura i shopping….ja us ensenyaré les cosetes que espero comprar…


Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!!!

14 comentaris:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Benvinguts el gaspatxos que ens ajuden a apaivagar la calor.
Una idea molt refrescant fer-lo amb poma.
Petons.

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Osti, de poma no l'he provat mai, ha de ser boníssim! I tela amb el teu nebot, quina flexibilitat! jajaja Està fet un artista! Que vagi molt bé el viatge, aquí ens quedem passant calor...
Petonets
Sandra

Marina A.F. ha dit...

Bon viatge, Gemma!! I quin gaspatxo més bo que ens deixes per entretenir-nos... he he he. Petons!!

Roser ha dit...

ualaa quina pinta aquest plat! no l'havia vist mai amb poma! m'encanta! petons

Víctor Castillo ha dit...

Quina pinta Gemma! No havia vist fins ara un gaspatxo de poma, ha d'estar boníssim!

Bon viatge, gaudeix molt!

Petons!

GEMMA ha dit...

Anna:
Dons si que es refrescant,si...però el teu també,eh!

Sandra:
Si que es un grans artista,si...
Hem de fer una trobada gaspaxera!!!

Marina:
Gràcies guapa...i us deixo deures per fer...jeje

GEMMA ha dit...

Roser:
Jo tampoc l'havia provat mai i em va agradar molt...

Victor:
Gràcies Victor...espero pasar-ho molt bé...

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...


Gemma; Vinc del bloc de l'Ana de; la cocinera de Bétulo i també a fet un gazpacho de préssec... el teu, de poma, té que ser molt refrescant també, la poma és un tot terreny que es pot fer servir per a tot, bé quasi tot¡¡
Salutacions Gemma¡¡ :O) :O)

Miquel ha dit...

me parece una fantastica idea esta gazpacho de manzana¡
Disfruta de ver a tu sobrino que debe de ser muy bueno solo viendo la foto y de paso un poco de turismo va muy bien
Hasta la vuelta
Bss

Teresa ha dit...

Boníssim!!! n'acabo de fer del tradicional...ben fresquets estan tant bons! aquest de poma és ideal per acabar un bon dinar!

Fem un mos ha dit...

De poma no n’he provat mai, sempre faig el tradicional. Però tinc que provar-lo.
Que vagin ve les vacancetes.
Petons

ANNAFS ha dit...

Ha de ser molt bo!! I el trobo molt original i refrescant. Bones vacances!!

Ricard Sampere ha dit...

Aquesta si que queda apuntada... I saps que això "no lo digo de todas"... :).

Ostres amb el teu nebot, no podria pas doblegar-me així jo..

203 Web Group ha dit...

Hola Gemma,

Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 38.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.500 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

Lestevesreceptes.cat té pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres. Vols formar part d’aquesta gran familia? Ens agradaría molt comptar amb tu.

Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

Carles Vicente
Lestevesreceptes.cat