dilluns, 1 de juliol de 2013

MANDONGUILLES AL CURRY

Un altre dels aperitius que vaig fer per la nit de la revetlla i que va agradar molt…
La recepta la vaig trobar remenant revistes de cuina una mica antigues i feia temps que la tenia a pendents.
La vaig adaptar als gustos de casa nostra…
Es poden tenir preparades el dia abans, en cru, i fregir-les al moment de menjar. La salsa es millor fer-la no molt abans de menjar.
Aquets dies us aniré posant diferents receptes que varem menjar la nit de Sant Joan, algunes de meves i d’altres que varen portar.
Anem al tema.


Ingredients:
-250 grs. de carn de porc picada.
-250 grs. de carn de vedella picada.
-1 ou.
-1 llesca de pa de motlle sucada amb llet.
-1 cull. petita de curry.
-All i julivert, sal i pebre.
-Sèsam.
Per la salsa:
-200ml. de maionesa.
-1 iogurt grec.
-2 cull. petites de curry.
Per fer les mandonguilles barregem tots els ingredients, menys el sèsam.
Anem fent les boles, no molt grans i les arrebossem amb el sèsam.
Les fregim amb abundant oli I les punxem amb un pal de brotxeta.
Per fer la salsa barregem la maionesa amb el iogurt , afegim el curry i llestos!
Mes fàcil impossible!!!
També podem preparar les mandonguilles i congelar-les en cru. Per cuinar-les tant sols teniu que descongelar i fregir.

Espero que us agradi i….. Caprofiti!!!!!

22 comentaris:

La Cuina de l'Olga ha dit...

Ens encanta el curry!!!!! Aquestes han de ser..boníssimes!!!
Salut!!
Olga

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

A mi també m'agrada el curry, per tant segur que m'agraden aquestes mandonguilles.
Petons.

Roser ha dit...

m'encanten les mandonguilles sense salsa, pero que les pots anar sucant a la salsa que tu vulguis, com la maionesa amb curry que has preparat! realment de vici! petons

Marina A.F. ha dit...

Ei, molt bona idea de presentació! Això d'arrebossar-les amb sèsam m'ha encantat! Petons

Víctor Castillo ha dit...

Osti, aquesta versió de mandonguilles està molt bé, és molt original!

M'ha agradat molt això d'arrebossar-les amb sèsam, i presentar-les tipus aperitiu amb la salsa!

Petons!

Teresa ha dit...

Aquestes mandonguilletes han de ser un bici!m'encanta el curry!

Teresa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Montse Cartanyà ha dit...

Una delícia. Aquestes son de les que comences i no pares!! Un presentació ideal!
Petonets

Cristina ha dit...

Quina nit més culinària!!! Aquestes mandonguilles són com les pipes...Ah! i espero veure´t aviat...

mercè ha dit...

També faig unes mini mandonguilles semblants, però t'agafo la salseta que m'ha agradat molt!!!, un petonet!

Eva Macià ha dit...

Fa dies que em ronda pel cap fer alguna cosa amb curri i aquestes mandonguilles fan molt bona pinta!!

GEMMA ha dit...

Olga:
Si que en son de bonísimes!!!

Anna:
Amb mes o menys quantitat de curry, el gust es mes potent...

Roser:
Si que son de vici...jeje

Marina:
Si que queden molt ben presentades aixi...

GEMMA ha dit...

Victor:
Aquesta es la idea, presentar-les com un aperitiu...

Teresa:
Si, si....de vici...

Montse:
Dons si...començar i no parar...jeje

GEMMA ha dit...

Cristina:
Dons em sembla que no ens veurem aviat...tinc un Juliol una mica viatjer!!!! Ja t'explicaré...

Mercè:
La veritat es que la salsa queda molt suau i a la vegada amb un bon gustet de curry...
Per cert, el cafè s'ha refredat de tant esperar...jejeje

Eva;
Dons si les fas ja em diras si us han agrada't...

Fem un mos ha dit...

Una manera diferent de fer les mandonguilles, tindrem de provar-les
Petons

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Molt bones!! a nosaltres el curry ens agrada molt, als meus fills moltíssim, així que m´emporto la teva recepta, he de ser ben bona. Un petonet, MJ

Gemma ha dit...

Están molt bones jo les vaig fer per endur-me al camping i fins i tot de un dia per l'altre genials.

Muas!

Ricard Sampere ha dit...

Jo també soc dels amants de la salsa curry. La faig una mica elaborada i el dia que m'hi poso, en faig més del compte i la congelo per altres ocasions.

La porció que em queda al congelador, la dedicaré a aquestes croquetes!.

GEMMA ha dit...

Sion:
Crec que us encantaran...

Mº Jose:
Espero que us agradin molt...

Gemma:
Si, si. D'un dia per altre estan igual de bones...

Ricard:
A veure si em pases aquesta recepta de la salseta...

Anònim ha dit...

Hello there! Do you use Twitter? I'd like to follow
you if that would be ok. I'm undoubtedly enjoying your blog and look forward
to new updates.

my web site; seo Cambridge

Sussi Aracuina ha dit...

Què bones!!!!!!!

Anna Pigarda ha dit...

El sèsam i el toc de curry les converteixen en unes mandonguilles espectaculars!! Una abraçada!