divendres, 11 de març de 2016

QUICHE DE TOMÀQUETS CIREROL

Sempre he fet servir pasta de full, sense gluten, però aquesta pasta brisa va
quedar molt be. Es de la marca Adpan.
Tenia ganes de fer una quiche i la calçotada que vam fer dies enrere va ser la ocasió ideal. Érem dues celíaques al dinar però us puc assegurar que la quiche va volar!!. Com sempre dic, menjar sense gluten no es sinònim de menjar dolent!
Anem al tema.
 
Ingredients:
-Una masa de pasta de full (en el meu cas, sense gluten).
-1 carbassó.
-Tomàquets cirerol.
-3 ous.
-200 ml. de nata líquida.
-Oli, sal i orenga.
Posem la masa brisa en un motlle que puguem desmuntar per sota.
En una paella estofem el carbassó tallat a quadrets petits. Quan esta estofat el deixem que tregui tot l’excés d’oli, en un colador.
En un bol batem els ous, afegim la nata, la sal, l’orenga i el carbassó.
Ho aboquem a la masa i posem a sobre els tomàquets partits per la meitat.
Com veureu no he posat formatge. A mi no m’agrada i volia provar si quedava igual de be que si en portes. Us puc dir que si, que queda igual de bona i quallada.
El forn a 190º uns 35-40 min. Penseu que amb una pasta brisa normal es una mica menys de temps.

Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!

 

4 comentaris:

Dolors Besalu ha dit...

Hola Gemma! No tinc molt clar quins són els tomàquets cirerol: ho hauré de preguntar al Sr. Google! ;) Però, en qualsevol cas, la Quiche té una pinta fantàstica!:D
Bon divendres!

MJ Salla ha dit...

Bona tarda: està molt bé aquesta recepta, fàcil , barateta i bona.!!

GEMMA ha dit...

Dolors:
Els tomàquets cirerol son els tomàquets cherry.

GEMMA ha dit...

M. Jose:
L'unic que no es baratet d'aquesta recepta es la pasta brisa sense gluten! Es l'assignatura pendent , els preus dels aliments sense gluten.