dimarts, 1 de març de 2016

RISSOTO DE POLLASTRE I VERDURES

Aquest rissoto va tenir molt d’èxit, quan el vaig fer, dies enrere.
Tenia una recepta de la Conxita, del Casal , i la vaig adaptar als ingredients que tenia a casa.
Anem al tema.
                     
                              



Ingredients:
-Arròs  Arborio.
-2 cuixes de pollastre, sense os.
-1 Ceba.
-Mongeta tendre.
-1 carbassó.
-Vi blanc.
-Caldo de pollastre.
-Formatge parmesano.(o un xurret de nata líquida)
-Oli i sal.
Tallar el pollastre a trossets petits. El dorem en una cassola amb una mica d’oli. Reservem.
Picar la ceba i estofar-la en el mateix oli. Quan esta transparent, afegim el carbassó i les mongetes tallats a daus. Afegim una mica de vi blanc i deixem reduir.
Posem l’arròs. Donem unes voltes i anem afegint caldo. Anem remenant fins que es redueix i afegim una mica mes. Fem aquesta operació uns 18 min.
Quan falten uns 5 minuts de cocció, afegim el pollastre. Afegiríem el paremsà en aquest moment, però com a mi no m’agrada, no l’he afegit fins que ha estat cuit i retirada la meva ració.
El que he fet es afegir un xurret de nata líquida en contes de formatge. Ha agafat melositat i ha quedat boníssim!!!


                              

Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!!

7 comentaris:

MJ Salla ha dit...

Caramba Gemma! Està molt bo, segur, felicitats.

Cristina ha dit...

Porta una combinació d'ingredients que m´agraden molt. Prefereixo el parmesà a la nata...weno, weno...molt inspirada últimament.

Miquel ha dit...

Fan del risotto, ademas siempre muy versátil y queda siempre muy bueno, como este tuyo.
petons

Gemma ha dit...

A casa som grans fans dels rissoto, i fet com a recepta d'aprofitament també és ideal. T'ha quedat sensacional!

GEMMA ha dit...

M.Jose:
Moltes gràcies guapa. Si que esta boníssima

GEMMA ha dit...

Cristina:
Pero quan no t'agrada el formatge.....nata!!

GEMMA ha dit...

A casa ja s'han convertit amb fans del rissoto també!!!