dilluns, 4 de maig del 2020

AMANIDA DE CABDELLS, NOUS I ANXOVES DE L'ESCALA

Sembla que la calor ja vol arribar. Per això avui us porto una amanida que es molt fácil de fer i queda molt ben presentada.
La recepta la he tret d’un llibre que es diu “cent amanides i entrans freds” i que vaig comprar ja fa anys al Hotel Peramola (un lloc que us recomano) .
Jo la vaig presentar en una safata gran però en podeu fer racions individuals.
Anem al tema.



6 capdells d’enciam.
100 grs de nous pelades i picades.
2 pastanagues.
24 filets d’anxoves.
Oli i sal.
Vinagre.
Olives negres sense pinyol o mostassa a la antiga.

Netejem els capdells i els tallem a quarts. Els disposem en cercle, en una safata. 
Al centre hi posarem les nous picades. Ratllar la pastanaga i disposar per sobre les nous, al cente del plat. A sobre de cada capdell posarem un filet d’anxova.
Fer una vinagreta amb 4 c/s d’oli per 1 de vinagre i, si volem, unes olives negres.Salpebrem i ho triturem tot. Amanim amb la vinagreta i llestos!.

Espero que us agradi i…..Caprofiti !!! 

1 comentari:

lolines ha dit...

Gemma, una amanida complerta i bonissima.