dimecres, 13 de maig del 2020

PERNILETS DE POLLASTRE AMB GAMBES

Avui farem un mar i montanya. Unes cuixetes de pollastre acompanyades d’unes gambes. Un plat que reposat d’un dia per l’altre, guanya moltíssim.
Anem al tema.



8 pernilets de pollastre.
400 grs de gambes. (poden ser llagostins)
1 ceba.
1 pebrot vermell.
1 pebrot verd.
100 grs de salsa de tomàquet.
200 ml. De fumet de peix.
Safrá.
25 grs de pinyons.
Oli, sal i pebre.
50 ml. De conyac.
100 ml. De vi blanc.
Cibolet.
Saltejar les cuixetes, salat i empebrar. Saltejar les gambes en el mateix oli de fregir el pollastre. Reservar.
Picar la ceba i els pebrots i estofar-los.
A part, amb els caps de les gambes, fer la salsa. Flambejar-los amb el conyac. Afegir el tomàquet i el fumet. Deixar reduir.
Pasar-ho per el col.lador xinès, afegir al pollastre i les gambes.
Coure 15 min, afegir els pinyons i el safrà. Rectificar de sal i coure 10 min mes.
Servir amb el cibolet picat per sobre, per donar una mica de color.

Espero que us agradi i…..Caprofiti !!!