PENNE RIGATE A LA CARBONARA
Avui una recepta italiana.
Caprofiti estarà tancat uns dies per unes mini vacances que comencem
demà.
I com el destí es Itàlia, que millor que una
recepta de pasta. I així, els meus fills, només tindran que mirar el bloc i ja
sabran com fer-se una carbonara…jejeje.
Em fa molta il·lusió aquest viatge, ja que es el
regal que ens varem fer per el nostre aniversari.
Necessito desconectar
uns dies de la rutina de Barcelona i espero aconseguir-ho amb aquesta escapada,
i tornar amb les piles carregades!!!!
Procuraré seguir els vostres blocs encara que jo
no publicaré res. Bé, potser alguna foto
via facebook,si que la faré...
Anem al tema.
Ingredients:
-150 grs. De bacó a tiretes.
-200 ml. De nata líquida.
-50 grs. De formatge parmesà.
-Un rovell d’ou.
-Sal.
Posem en una paella les tiretes de bacó i quan estan
una mica fetes, afegim la nata. Deixem coure 2 minuts i afegim el formatge. 2
minuts mes i retirem.
Posem la salsa a sobre de la pasta i incorporar el rovell.
Barrejar tot bé i ja tenim el plat a punt.
En aquest cas son uns penne rigate, però podeu
fer-ho amb la pasta que vulgueu.
Espero que us agradi i..... Caprofiti !!!!
I ara us deixo, que vaig a fer la maleta!!!!!!
12 comentaris:
Gemma, que u passeu be aquest dies a Itàlia.
Una abraçada.
Gemma un plato siempre muy apetecible
bon viatje
peto
Els teus fills estaran encantats de coneixer aquesta recepta, no pararan de fer-la quan la provin!!! Que us ho passeu molt bé a la Itàliia (quina enveja, sana ehh), que descansis, que aprenguis receptes noves, que tastis productes innovadors, que disfrutis, i que tornis amb les piles ben carregades d'ensenyar-nos cosetes!! com m'agrada viatjar i tastar nous plats!! jejej ptons guapa!!!
oh! bon viatge Gemma!! T'he de dir que em feu enveja, eh? Jo també me n'aniria a Itàlia ara mateix! Sempre ve de gust! A més, amb aquests penne rigate ja començo a salivar... Passeu-vos-ho molt bé i fins la tornada!! Petons
Un plat qu te l'exit assegurat!
Que passis unes bones vacances a Italia!!!!
Ja sé que em repeteixo, però que té la pasta que agrada a tothom? Amb un plat així i a Itàlia, què més vols?
Bon viatge,
Nani
Bueno, weno...que gaudeixis molt i t´inspiris culinàriament que a Itàlia és molt fàcil.
Fins a la tornada.
Bon viatge macos, que us ho passeu de luxe... si vols et vigilem/alimentem els nanos! jajaja
Petonets
Sandra
Bon viatge Gemma! ens quedem amb aquest plat de pasta sensacional, dels millors. Petons
Que passis molts bons dies allà i a ben segur que tornes amb idees noves..!
Hola Gemma,
Ando de nuevo por aquí y me apetecía venir a saludarte.
Quedas invitada a unas albóndigas que he preparado para cenar.
Me pongo al corriente de lo que ha pasado por tu cocina y tomo buena nota de las recetas que has elaborado.
Un cordial saludo.
Kui_Netes
:)
Bones vacances!!! Quina enveja uns dies per la bella Itàlia, disfruta!!
Els carbonara són els preferits de l'Annie!!!
Petonets
Publica un comentari a l'entrada