diumenge, 24 de juny del 2012

PENNE RIGATE A LA CARBONARA


PENNE RIGATE A LA CARBONARA
Avui una recepta italiana.
Caprofiti estarà  tancat uns dies per unes mini vacances que comencem demà.
I com el destí es Itàlia, que millor que una recepta de pasta. I així, els meus fills, només tindran que mirar el bloc i ja sabran com fer-se una carbonara…jejeje.
Em fa molta il·lusió aquest viatge, ja que es el regal que ens varem fer per el nostre aniversari.
Necessito  desconectar uns dies de la rutina de Barcelona i espero aconseguir-ho amb aquesta escapada, i tornar amb les piles carregades!!!!
Procuraré seguir els vostres blocs encara que jo no publicaré  res. Bé, potser alguna foto via facebook,si que la faré...
Anem al tema.


Ingredients:
-150 grs. De bacó a tiretes.
-200 ml. De nata líquida.
-50 grs. De formatge parmesà.
-Un rovell d’ou.
-Sal.
Posem en una paella les tiretes de bacó i quan estan una mica fetes, afegim la nata. Deixem coure 2 minuts i afegim el formatge. 2 minuts mes i retirem.
Posem la salsa a sobre de la pasta  i incorporar el rovell.
Barrejar tot bé i ja tenim el plat a punt.
En aquest cas son uns penne rigate, però podeu fer-ho amb la pasta que vulgueu.

Espero que us agradi i..... Caprofiti !!!!


I ara us deixo, que vaig a fer la maleta!!!!!!

12 comentaris:

Ramon Juanola ha dit...

Gemma, que u passeu be aquest dies a Itàlia.
Una abraçada.

Miquel ha dit...

Gemma un plato siempre muy apetecible
bon viatje
peto

trifasic de baileys ha dit...

Els teus fills estaran encantats de coneixer aquesta recepta, no pararan de fer-la quan la provin!!! Que us ho passeu molt bé a la Itàliia (quina enveja, sana ehh), que descansis, que aprenguis receptes noves, que tastis productes innovadors, que disfrutis, i que tornis amb les piles ben carregades d'ensenyar-nos cosetes!! com m'agrada viatjar i tastar nous plats!! jejej ptons guapa!!!

Tapa't de tapes ha dit...

oh! bon viatge Gemma!! T'he de dir que em feu enveja, eh? Jo també me n'aniria a Itàlia ara mateix! Sempre ve de gust! A més, amb aquests penne rigate ja començo a salivar... Passeu-vos-ho molt bé i fins la tornada!! Petons

Gemma ha dit...

Un plat qu te l'exit assegurat!
Que passis unes bones vacances a Italia!!!!

La Cuina Violeta ha dit...

Ja sé que em repeteixo, però que té la pasta que agrada a tothom? Amb un plat així i a Itàlia, què més vols?
Bon viatge,
Nani

Cristina ha dit...

Bueno, weno...que gaudeixis molt i t´inspiris culinàriament que a Itàlia és molt fàcil.
Fins a la tornada.

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Bon viatge macos, que us ho passeu de luxe... si vols et vigilem/alimentem els nanos! jajaja
Petonets
Sandra

La cuina de l'Eri ha dit...

Bon viatge Gemma! ens quedem amb aquest plat de pasta sensacional, dels millors. Petons

Ricard Sampere ha dit...

Que passis molts bons dies allà i a ben segur que tornes amb idees noves..!

Kui_Netes ha dit...

Hola Gemma,

Ando de nuevo por aquí y me apetecía venir a saludarte.
Quedas invitada a unas albóndigas que he preparado para cenar.
Me pongo al corriente de lo que ha pasado por tu cocina y tomo buena nota de las recetas que has elaborado.
Un cordial saludo.

Kui_Netes
:)

Catieu ha dit...

Bones vacances!!! Quina enveja uns dies per la bella Itàlia, disfruta!!
Els carbonara són els preferits de l'Annie!!!
Petonets