diumenge, 15 de juliol del 2012

MELMELADA DE CIRERES


Tenia pendent de fer aquesta melmelada des de feia dies i que millor que la Recepta del 15 per fer-ne.
Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta ens proposen uns recepta amb cireres. Ja tinc publicada una clafoutis, per cert, que queda boníssima....
I ara era el moment de fer una melmelada, senzilla però molt bona. No gaire dolça i amb aquets crusanets recent fets...un esmorzar perfecte per diumenge...
Anem al tema.


Ingredients (per 2 pots)
-600 grs. De cireres, sense pinyol.
-300 grs. De sucre.
-2 cuu. Petites de pectina.
-El suc de ½ llimona.
Treure el pinyol de les cireres. Va molt be un aparatet que venen per fer-ho. Una bona amiga en diu “el castrador”...jeje.
Posar al foc junt amb el sucre i el suc de la llimona.
Anar remenant i deixar coure uns 20 o 25 min. Triturar i posar en pots.
Jo els deixo de boca terrosa 24 hores, perquè faci el buit.
Avui, per acompanyar uns crusanets , demà….ja veurem !!!!

"elcastrador de cireres..."....


Ja que es una recepta sense gluten, aprofito per dir-vos que ja esta enllaçada la revista TRAZAS nº 6. Val la pena fullejar-la...

Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!

15 comentaris:

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Necessito un castrador de cireres a la meva vida!!! jajajaja És un utensili d'aquest que sempre vull, però mai penso en comprar... :P
Quina alegria que t'hagis animat a participar, i a sobre amb una de les meves melmelades preferides!!
Moltes gràcies!
Petonets
Sandra

Cristina ha dit...

Qui utilitza aquestes paraules per aquest estri de cuina està feta una autèntica "terminator ;-DD
No l´he provada mai...un berenar i la provo,ok?

Anònim ha dit...

Vaja desconeixia aquest estri de cuina, per gazpacho que vaig fer l'altre dia m'hagués anat de fàbula!

La cuina de l'Eri ha dit...

Jo també tinc l'estri aquest i va de conya! No se com podia viure sense ell. Un esmorzar de luxe eh?? Petons

lolines ha dit...

jajajaja, jo també he participat amb una melmelada de cireres.
ummmmmmmmm, que bona!!!!!

Miquel ha dit...

ja,ja el meu estri es primitivo pero funciona un boli bic al que le saco la mina y meto por la punta del rabo empujo y sale el hueso y super facil
Un buena mermelada que va genial donde la pongas
bona setmana Gemma
peto

trifasic de baileys ha dit...

m'encanta la mermelada de cireres, te un gust bonissim, fa temps que no en menjo i la trobo a faltar, dins als iogurts és una delicia! petons

Ana-Experimento en la cocina ha dit...

Genial, me encantan las mermeladas. Cada vez me estoy haciendo más aficionada a hacerlas.
Esta tuya tiene una pinta genial.
Besos

Dolores-MiGranDiversion ha dit...

Me ha dado tanto juego la que hice..que me arrepiento de no haber hecho mas.. Bss

Ricard Sampere ha dit...

hehehe... Per cert... Ja recuperada total?

Judith ha dit...

quin luxe de melmelada!!! té un color espectacular!!! petonets

Alfons ha dit...

una deles meves preferides.. i no cal dir que molt més si és cassolana com aquesta..!!

Ramon Juanola ha dit...

Aquesta melmelada i amb aquest crusanets recent fets molt be.

Cósima Piovasco ha dit...

Esa mermelada tiene una pinta estupenda

Carme i Omar ha dit...

Una melmelada deliciosa i els croissants no queden curts, quina bona pinta to plegat.
Petons