Tenia pendent de fer aquesta melmelada des de feia
dies i que millor que la Recepta del 15 per fer-ne.
Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta ens
proposen uns recepta amb cireres. Ja tinc publicada una clafoutis, per cert,
que queda boníssima....
I ara era el moment de fer una melmelada, senzilla
però molt bona. No gaire dolça i amb aquets crusanets recent fets...un esmorzar
perfecte per diumenge...
Anem al tema.
Ingredients (per 2 pots)
-600 grs. De cireres, sense pinyol.
-300 grs. De sucre.
-2 cuu. Petites de pectina.
-El suc de ½ llimona.
Treure el pinyol de les cireres. Va molt be un
aparatet que venen per fer-ho. Una bona amiga en diu “el castrador”...jeje.
Posar al foc junt amb el sucre i el suc de la
llimona.
Anar remenant i deixar coure uns 20 o 25 min.
Triturar i posar en pots.
Jo els deixo de boca terrosa 24 hores, perquè faci
el buit.
Avui, per acompanyar uns crusanets , demà….ja
veurem !!!!
"elcastrador de cireres...".... |
Ja que es una recepta sense gluten, aprofito per dir-vos que ja esta enllaçada la revista TRAZAS nº 6. Val la pena fullejar-la...
Espero que us agradi i….. Caprofiti !!!!!
15 comentaris:
Necessito un castrador de cireres a la meva vida!!! jajajaja És un utensili d'aquest que sempre vull, però mai penso en comprar... :P
Quina alegria que t'hagis animat a participar, i a sobre amb una de les meves melmelades preferides!!
Moltes gràcies!
Petonets
Sandra
Qui utilitza aquestes paraules per aquest estri de cuina està feta una autèntica "terminator ;-DD
No l´he provada mai...un berenar i la provo,ok?
Vaja desconeixia aquest estri de cuina, per gazpacho que vaig fer l'altre dia m'hagués anat de fàbula!
Jo també tinc l'estri aquest i va de conya! No se com podia viure sense ell. Un esmorzar de luxe eh?? Petons
jajajaja, jo també he participat amb una melmelada de cireres.
ummmmmmmmm, que bona!!!!!
ja,ja el meu estri es primitivo pero funciona un boli bic al que le saco la mina y meto por la punta del rabo empujo y sale el hueso y super facil
Un buena mermelada que va genial donde la pongas
bona setmana Gemma
peto
m'encanta la mermelada de cireres, te un gust bonissim, fa temps que no en menjo i la trobo a faltar, dins als iogurts és una delicia! petons
Genial, me encantan las mermeladas. Cada vez me estoy haciendo más aficionada a hacerlas.
Esta tuya tiene una pinta genial.
Besos
Me ha dado tanto juego la que hice..que me arrepiento de no haber hecho mas.. Bss
hehehe... Per cert... Ja recuperada total?
quin luxe de melmelada!!! té un color espectacular!!! petonets
una deles meves preferides.. i no cal dir que molt més si és cassolana com aquesta..!!
Aquesta melmelada i amb aquest crusanets recent fets molt be.
Esa mermelada tiene una pinta estupenda
Una melmelada deliciosa i els croissants no queden curts, quina bona pinta to plegat.
Petons
Publica un comentari a l'entrada